Fillée Verzekeringen

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Gesloten
Zondag 27/10 Gesloten

Info

Fillée Verzekeringen is uw algemene verzekeringsagent in Beringen. Dit kantoor is gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen op maat van uw gezin.

Om u en uw gezin op de best mogelijke manier te beschermen, heeft de verzekeringsagent zich gericht op specialisaties inzake brandverzekering, familiale verzekering en levensverzekering.

Brandverzekering

Uw woning is een kostbare bezitting, met veel emotionele waarde voor uzelf en uw gezinsleden. Hoewel het niet wettelijk verplicht is om een brandverzekering aan te gaan, adviseert Fillée Verzekeringen u toch sterk om toch te opteren voor deze verzekering. De kosten die gepaard gaan met een brand kunnen namelijk erg hoog oplopen. Bovendien dekt de brandverzekering meer dan enkel de schade door brand. Hierover geeft de verzekeringsagent graag meer uitleg op het kantoor te Beringen.

Familiale verzekering

Wanneer u of een gezinslid schade berokkent aan een derde, ook ongewild, kan hier wel een een heel hoog kostenplaatje aan vasthangen. Om niet uw hele leven te moeten opdraaien voor een moment van onhandigheid, laat Fillée Verzekeringen u graag kennismaken met de familiale verzekering.

Levensverzekering

Wilt u sparen of beleggen met een overlijdensdekking? Dat kan met een levensverzekering. Maak kennis met het aanbod levensverzekeringen bij uw verzekeringsagent te Beringen.

Ligging en routebeschrijving