Tiger Wash

Openingsuren

Maandag 18/11 07:00 - 21:00
Dinsdag 19/11 07:00 - 21:00
Woensdag 20/11 07:00 - 21:00
Donderdag 21/11 07:00 - 21:00
Vrijdag 22/11 07:00 - 21:00
Zaterdag 16/11 07:00 - 21:00
Zondag 17/11 Gesloten

Info

Tiger Wash

Hecht u ook veel belang aan een schitterende, blinkende wagen die er steeds piekfijn uitziet? Zijn de glans en het verzorgd uitzicht van een goed onderhouden auto belangrijk voor u? Kortom: heeft u graag een propere en nette wagen, zowel langs de binnen- als buitenkant?
 
Dan is er in Beringen een carwash die zeker de moeite waard is om te bezoeken: Tiger Wash!
 

Carwash

Bij Tiger Wash, gelegen aan de Diestersesteenweg in Beringen, kunt u de look van uw auto terug wat glans bijbrengen. Met een professionele carwash-installatie kunt u er zelf aan de slag om van uw vuile wagen opnieuw een glimmend, glanzend rijmiddel te maken. Door producten voor professionals te gebruiken wordt uw auto niet enkel gekuist, maar biedt het tevens ook extra bescherming voor uw lakwerk.
 
Er is een rollover-systeem om uw wagen aan de buitenkant automatisch te laten poetsen. Er is ook een wasbox aanwezig voor langdurige glans en er is tevens de mogelijkheid om uw auto langs de binnenkant te kuisen. Zo is er een stofzuiger en mattenreiniger aanwezig. Zelfs uw vuile velgen kunt u met de velgenreiniger in een paar minuten weer doen schitteren!
 

Shop in Beringen

U kunt in de aanpalende carwash-shop terecht voor een gratis koffietje te drinken, een lekker broodje te kopen of een verfrissend drankje te nuttigen uit de drankautomaat. Naast het gamma aan drank en voeding kunt u hier tevens ook kranten en tijdschriften kopen. Zo kunt u zichzelf bezighouden terwijl uw wagen aan het opdrogen is.
 

Abonnementen

Voor particulieren die hun voertuig graag in nieuwstaat houden en geregeld aan de carwash passeren, zijn er abonnementen beschikbaar zodat u niet telkens hoeft te betalen bij iedere wasbeurt.  Voor bedrijven die hun wagenpark aan bedrijfswagens graag in glanzende staat zien, zijn deze abonnementen eveneens een goede investering.
 
Hebt u dus een wagen die wel een poetsbeurt kan gebruiken en waarvan u zeker wilt zijn dat de glans enige tijd aanhoudt? Dan kan je bij Tiger Wash in Beringen je auto gaan reinigen met de beste professionele producten!
 

Ligging en routebeschrijving