Review niet meer beschikbaar

Openingsuren

Maandag 28/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 29/06 10:00 - 18:00
Woensdag 23/06 10:00 - 18:00
Donderdag 24/06 10:00 - 19:00
Vrijdag 25/06 10:00 - 18:00
Zaterdag 26/06 10:00 - 18:00
Zondag 27/06 10:00 - 16:00

Info

Flora Luna: Bloemenwinkel in Bonheiden

 

In het hartje van Bonheiden is Flora Luna gelegen, een sfeervolle, charmante bloemenzaak die garant staat voor originele, creatieve en kwaliteitsvolle bloemencreaties. Julinka, de zaakvoerder van Flora Luna is met haar reeds jarenlange ervaring de specialiste bij uitstek als het gaat om boeketten en bloemstukken. Wij hebben voor iedere gelegenheid een bloemetje, van kleine attentie tot de aankleding van uw feest, begrafenis of (bedrijfs)evenement.

 

Boeketten & Bloemstukken

 

Zowel op vlak van boeketten als bloemstukken kan u vertrouwen op het professionele advies van Julinka. Ze luistert met zorg naar welke stijl u wilt gaan met een boeket, kleurrijk, sober, weelderig of strak, en stelt dan het perfecte boeket of bloemstuk op maat samen. Natuurlijk kan u ook vertrouwen op onze voorbeeldboeketten indien u zelf wilt samenstellen.

 

Ook uw bloemstukken kunt u bij Flora Luna laten opmaken. Julinka verwerkt bloemen en planten van de beste kwaliteit tot vrolijke creaties.

 

Bloemstukken: Grafwerk of bruidswerk

 

Het is nooit gemakkelijk om een dierbare te verliezen. Daarom wilt u natuurlijk uw dierbare een mooie begrafenis en grafzerk nalaten. U kan bij Flora Luna terecht voor mooi verzorgde rouwboeketten die op voorhand zijn gemaakt of die wij samen met u samenstellen. Bekijk onze rouwboeketten hier.

 

Natuurlijk verzorgen wij ook het perfecte bruidsboeket, autostuk en/of corsage. Opnieuw kan u kiezen voor op voorhand samengestelde bruidsboeketten of stellen wij deze samen met u op. Bekijk onze bruidsboeketten hier.

 

Bloemenabonnement 

 

Uniek bij Bloemenzaak Flora Luna is dat u bij ons ook kan opteren voor een bloemenabonnement! U kiest hoe vaak u of iemand anders bloemen wilt ontvangen. Dat kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks ... de keuze is helemaal aan u. Om de zoveel tijd worden de bloemen geleverd aan huis. U kunt daarbovenop kiezen welke soort bloemen. Wilt u een geurig seizoensgebonden boeket of verlangt u liever iets met een meer persoonlijke toets? Alles kan.

 

Planten in Bonheiden

 

Flora Luna legt ook de nadruk en specialisatie op haar uitgebreide gamma aan planten. Zowel binnenplanten als buitenplanten om zowel uw interieur als tuin op te vrolijken zijn bij ons aanwezig. 

 

Elke binnenplant is uniek bij Flora Luna: De ene plant heeft bijvoorbeeld meer zon nodig dan de andere maar Julinka zal u helpen met de nodige professionele uitleg.

 

Ook elke buitenplant is ideaal op haar eigen manier en daarom rangschikken wij ze op een overzichtelijke manier, zo kunt u makkelijk de juiste soort plant voor in uw tuin of op uw balkon terugvinden. Schaduwplanten, waterplanten, planten die veel zon nodig hebben ... ze staan allemaal logisch verdeeld.

 

Decoratie

 

Flora Luna verkoopt naast bloemen ook huisdecoratie in Bonheiden, Boortmeerbeek, Keerbergen, Mechelen, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Zemst. Ons ruim aanbod aan decoratieartikelen voor zowel binnen als buiten kan u bij ons terugvinden in verschillende stijlen: bloempotten, vazen, kaarsen, zeepjes, geurdecoratie … U ziet, voor leuke geschenkideeën hoeft u niet verder te kijken. Goed om te weten is dat de collectie regelmatig verandert.

 

Interieuradvies in Bonheiden, Boortmeerbeek, Keerbergen, Mechelen, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Zemst: U kunt steeds rekenen op het gevoel van esthetiek van Flora Luna. Solide advies over interieur, kleuren en decoratie zijn de uwe.

 

Webshop

 

Wilt u graag een boeket, bloemstuk, plant of decoratiegeschenk kopen maar kan u niet tot bij ons komen? Geen probleem! Bezoek zeker onze webshop en doe inspiratie op!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder... 7,7 Review door: Océane
Doe zo voort... 8,2 Review door: Femke
Doe zo verder mooie en verzorgde... 10 Review door: Julinka
Doe zo verder . rnMooie en v... 10 Review door: Yolanda
Mooie verzorgde winkel. Je kan e... 10 Review door: Hilda