Eet- en Praatcafé De Messinc

Openingsuren

Maandag 30/11 11:00 - ...... - ...
Dinsdag 01/12 Gesloten
Woensdag 02/12 Gesloten
Donderdag 03/12 11:00 - ...... - ...
Vrijdag 27/11 11:00 - ...... - ...
Zaterdag 28/11 11:00 - ...... - ...
Zondag 29/11 11:00 - ...... - ...

Info

Bij Eet- en Praatcafé De Messinc in Bornem zit u goed voor eenvoudige gerechten die zich in smaak onderscheiden dankzij het gebruik van verse producten.
 

Snacks voor een kleine stop

Eet- en Praatcafé De Messinc is gelegen in een groene omgeving en is populair bij fietsers en wandelaars. Deze passeren hier wel eens voor een drankje of een kleine snack.Voor de kleine honger biedt Eet- en Praatcafé De Messinc een kleine kaart aan. Hierop vindt u snacks en kleinere gerechten terug zoals pasta’s, verschillende frisse salades, een lekkere croque, een keuze in broodjes, omeletten en hapjes. Ook voor een vieruurtje zoals pannenkoeken wafels ijscoupes.
 

Uitgebreid menu

Zowel in het knusse restaurant, als ’s zomers op het terras, kan u genieten van een aperitiefje.

Als voorgerecht kan u kiezen tussen goed bereide klassiekers zoals garnaal- en kaaskroketten of een soepje.

Zowel kwalitatieve visschotels als vleesgerechten zijn massaal aanwezig op de kaart van deze brasserie. Zo kan u hier genieten van een uitstekende paardensteak of ribbetjes naar keuze. Tijdens het wildseizoen kan u ook kiezen uit de windsuggesties. Maar ook de lekkere paling in’t groen en de scampi’s zijn sterk aan te raden.

Voor de kleinsten is er een aparte kaart met kindergerechten, zoals een kinderspaghetti, kip, curryworst of een hamburger met frietjes.

Om uw bezoek aan deze brasserie in stijl af te ronden, geniet u nog van een heerlijk dessert zoals warme appeltaart met ijs, chocomousse, of een ijscoupe met fruit en saus naar keuze.

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief