Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

In 1994 startte Ecofence als eerste met gevlochten wilgenafsluiting, of zoals de Engelsen zeggen: “Wattles”. We hebben het woord ondertussen vernederlandst naar ‘Wattels’. Johan, de oprichter en dan ook de eerste generatie is ondertussen op pensioen. De zaak werd doorgegeven aan de tweede generatie, zijn neef Jef. Sinds 2015 is hij de zaakvoerder van het verjongde Ecofence.
 

Jarenlange ervaring met wilgenafsluitingen voor uw tuin

Het plaatsen van deze wattels is een winteractiviteit en is nog steeds onze belangrijkste bezigheid. Jaarlijks plaatsen we meer dan 1500m². Hierbij misbruiken we de natuur niet, maar gebruiken haar wel. We plooien, we vormen, en brengen door menselijke arbeid, kennis en creativiteit een mooie afsluiting in harmonie met wat ons omringt. Deze wilgenafsluiting kan strak en recht zijn of speels en kronkelend rond andere natuurelementen. We gebruiken ook niet eender welke wilg, we gebruiken de Salix Viminalis of de katwilg. Deze wilgen worden speciaal gekweekt om mooie, rechte takken te produceren.
 

Alle natuurlijke afsluitingen, moestuin- en landelijke poorten

Ecofence maakt niet alleen maar wilgenomheiningen, we doen ook meer! Eigenlijk doet Ecofence aan allerlei soorten 'Natural Fences': wij maken natuurlijke afsluitingen, al dan niet gecombineerd met moestuin- en landelijke poorten.

Onder natuurafsluitingen of tuinafscheidingen verstaan we buiten de wilgenomheiningen ook de droge wilgenmatten, de heidematten, panneaux jointifs (kastanje panelen), treillage, Fullwood BR, de teunermat en als laatste de paardenomheining met 1, 2 of 3 liggers. 

Wenst u meer info over tuinschermen of schuttingen, aarzel niet om ons te contacteren! Voor verdere info kan u ook steeds terecht op www.ecofence.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief