Openingsuren

Maandag 04/12 Na afspraak
Dinsdag 28/11 Na afspraak
Woensdag 29/11 Na afspraak
Donderdag 30/11 Na afspraak
Vrijdag 01/12 Na afspraak
Zaterdag 02/12 Na afspraak
Zondag 03/12 Gesloten

Foto’s

Info

Welkom bij de specialist der afsluitingen: Ecofence

In 1994 startte Ecofence als eerste met gevlochten wilgenafsluiting, of zoals de Engelsen zeggen: “Wattles”. Ze hebben het woord ondertussen vernederlandst naar ‘Wattels’. Johan, de oprichter en dan ook de eerste generatie is ondertussen op pensioen. De zaak werd doorgegeven aan de tweede generatie, zijn neef Jef. Sinds 2015 is hij de zaakvoerder van het verjongde Ecofence.
 

Jarenlange ervaring met wilgenafsluitingen voor uw tuin

Het plaatsen van deze wattels is een winteractiviteit en is nog steeds onze belangrijkste bezigheid. Jaarlijks plaatsen ze bij Ecofence meer dan 1500m². Hierbij misbruiken zij de natuur niet, maar gebruiken haar wel. Ze plooien, vormen, en brengen door menselijke arbeid, kennis en creativiteit een mooie afsluiting in harmonie met wat ons omringt. Deze wilgenafsluiting kan strak en recht zijn of speels en kronkelend rond andere natuurelementen. Ecofence gebruikt ook niet eender welke wilg, zij gebruiken de Salix Viminalis of de katwilg. Deze wilgen worden speciaal gekweekt om mooie, rechte takken te produceren.
 

Alle natuurlijke afsluitingen, moestuin- en landelijke poorten

Ecofence maakt niet alleen maar wilgenomheiningen, we doen ook meer! Eigenlijk doet Ecofence aan allerlei soorten 'Natural Fences': wij maken natuurlijke afsluitingen, al dan niet gecombineerd met moestuin- en landelijke poorten.
 

Droge wilgenmatten, heidematten, paardenomheiningen

Onder natuurafsluitingen of tuinafscheidingen verstaan ze bij Ecofence buiten de wilgenomheiningen ook de droge wilgenmatten, de heidematten, panneaux jointifs (kastanje panelen), treillage, Fullwood BR, de teunermat en als laatste de paardenomheining met 1, 2 of 3 liggers. 
 

Tuinschermen, schuttingen

Wenst u meer info over tuinschermen of schuttingen, aarzel dan niet om Ecofence te contacteren! Voor verdere info kan u ook steeds terecht op www.ecofence.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Ecofence bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond