Openingsuren

Maandag 19/08 Na afspraak
Dinsdag 20/08 Na afspraak
Woensdag 21/08 Na afspraak
Donderdag 22/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

In 1994 startte Ecofence als eerste met gevlochten wilgenafsluiting, of zoals de Engelsen zeggen: “Wattles”. We hebben het woord ondertussen vernederlandst naar ‘Wattels’.
Johan, de oprichter en dan ook de eerste generatie is ondertussen op pensioen. De zaak werd doorgegeven aan de tweede generatie, zijn neef Jef. Sinds 2015 is hij de zaakvoerder van het verjongde Ecofence.
Het plaatsen van deze wattels is een winteractiviteit en is nog steeds onze belangrijkste bezigheid. Jaarlijks plaatsen we meer dan 1500m². Hierbij misbruiken we de natuur niet, maar gebruiken haar wel. We plooien, we vormen, en brengen door menselijke arbeid, kennis en creativiteit een mooie afsluiting in harmonie met wat ons omringt. Deze wilgenafsluiting kan strak en recht zijn of speels en kronkelend rond andere natuurelementen.
We gebruiken ook niet eender welke wilg, we gebruiken de Salix Viminalis of de katwilg. De wilgen worden speciaal gekweekt om mooie, rechte takken te produceren.

Ecofence maakt niet alleen maar wilgenomheiningen, we doen ook meer!

Eigenlijk doet Ecofence aan 'Natural Fences'. Wij maken natuurlijke afsluitingen, al dan niet gecombineerd met moestuin- en landelijke poorten.
Onder natuurafsluitingen of tuinafscheidingen verstaan we buiten de wilgenomheiningen ook de droge wilgenmatten, de heidematten, panneaux jointifs (kastanje panelen), treillage, Fullwood BR, de teunermat en als laatste de paardenomheining met 1, 2 of 3 liggers.
Wenst u meer info over tuinschermen of schuttingen, aarzel niet om ons te contacteren...

Ligging en routebeschrijving