Amaranto

Openingsuren

Maandag 27/01 Gesloten
Dinsdag 28/01 10:00 - ...... - 18:00
Woensdag 29/01 10:00 - ...... - 18:00
Donderdag 30/01 10:00 - ...... - 18:00
Vrijdag 31/01 10:00 - ...... - 18:00
Zaterdag 25/01 10:00 - ...... - 18:00
Zondag 26/01 Gesloten

Foto’s

Info

Bloemenwinkel Amaranto in Diepenbeek heeft een groot assortiment aan bloemstukken, boeketten en geschenkartikelen voor allerlei gelegenheden.

 

Boeketten en bloemstukken

In de bloemenwinkel in het Limburgse Diepenbeek vindt u iedere dag een uitgebreide collectie aan voorgemaakte boeketten en bloemstukken in verschillende stijlen en prijsklassen, zodat u snel geholpen bent. Amaranto zorgt dagelijks voor verse snijbloemen om de mooiste boeketten mee samen te stellen.
Zowel voor klassieke boeketten, als muurkransen of tafelkransen kan u bij Amaranto terecht.

 

Boeket op maat

Op zoek naar het perfecte boeket voor een heel speciaal persoon? En weet u precies welke bloemen u in dit boeket wil? De bloemenzaak stelt boeketten op maat samen, met enkel de bloemen die u het liefst van al in een stijlvol boeket terugziet. U kan uw boeketje combineren met een stijlvolle mand, vaas of bloempot, voor een geschenk dat helemaal af is.
 

Gelegenheidsbloemen

Zowel het samenstellen van een prachtig bruidsboeket, als het maken van een respectvol grafboeket behoort tot de specialisaties van de bloemenzaak in Diepenbeek. Op uw vraag wordt een selectie van bloemen en planten gemaakt voor hét unieke boeket dat u in gedachten hebt.

 

Decoratie en geschenken

Zoekt u een leuk item op uw woonkamer op te fleuren, of wil u graag iemand verrassen met een mooi stukje decoratie? Ga het aanbod bloempotten, manden, glaswerk, kaarsen, wierook en beelden dan snel ontdekken bij Amaranto.

Ligging en routebeschrijving