Openingsuren

Maandag 06/12 Gesloten
Dinsdag 07/12 13:30 - 18:00
Woensdag 01/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag 02/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag 03/12 09:30 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag 04/12 09:30 - 17:00
Zondag 05/12 Gesloten

Info

Fixovelo is jouw fietsenwinkel in Eeklo voor het verkoop, onderhoud en herstellingen van je fiets

Fixovelo in Eeklo heeft alles binnen handbereik om jou de perfecte fietsmatch te bezorgen. Zaakvoerder Aäron is een actief triatleet en gefaschineerd door de technische kant van de fiets. Samen met Sven werken zij alreeds meer dan 10 jaar samen. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij je het juiste advies en de beste service dienen.
 

Onderhoud en herstellingen van alle fietsen

Je kan bij Fixovelo terecht voor het onderhoud en herstelling van alle fietsen. Zij zijn niet alleen de beste keuze voor de aankoop van een nieuwe fiets, ook hun dienst na verkoop is gekend als de beste van de streek en daarbuiten.
 

Stadsfietsen, elektrische fietsen

Het aanbod bij Fixovelo is zeer groot. Zo hebben zij o.a. een ruim gamma van stadsfietsen en elektrische fietsen. Naargelang waarvoor je de fiets nodig hebt zullen Aäron en Sven je bijstaan in je keuze. 
 

Koersfietsen, mountainbikes

Ben je sportief aangelegd dan kan je bij Fixovelo aankloppen voor hun aanbod in koersfietsen en mountainbikes. De fiets wordt steeds op jouw maat afgesteld.
 

Fietskledij, fietsaccessoires

Je hoort uiteraard veilig op de fiets te vertrekken. Daar heeft Fixovelo aan gedacht, je kan er namelijk terecht voor de bijhorende fietskledij en fietsaccessoires. Dat gaat van fietshelmen en handschoenen tot een fietspomp en fietsbanden.
 

Skeelers, Inline skates

Niet alleen voor fietsen zijn het kenners bij Fixovelo, de fans van skeelers en inline skates kunnen er ook hun hart ophalen bij de ruime keuze. De bijhorende bescherming en accessoires horen er natuurlijk ook bij en kan je allemaal vinden bij Fixovelo in Eeklo.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Garmin te huur

Vanaf nu kan je ook een Garmin Edge Explore fietsnavigatie huren bij ons. Inclusief mooie voorgeladen routes die vertrekken aan onze winkel. Meer info op fixovelo.be/huren

Open website Open bijlage

Cadeaubonactie

Bij elke cadeaubon t.w.v. van 50 euro of meer die aangeschaft wordt tussen nu en eind december krijg je een gratis Fixovelobidon.

Leuk om jouw Sint-, Kerst-, of Nieuwjaargeschenk op een originele manier te presenteren.

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews