Ontdek de reviews van klanten van Fixovelo in Eeklo.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Gelukkig nieuwjaar!!!

Review door Peter op 2021-12-30
Scoremotivatie
Goe bezig. Perfecte service. Wens jullie een mooie toekomst.

Review door Guido op 2021-11-28
Scoremotivatie
enorm klantvriendelijk met perfecte kennis van zaken , geven relevante info en de afspraken worden stipt nageleefd

Review door Dirk op 2021-11-27
Scoremotivatie
Altijd vlotte vriendelijke bediening met goede service en levering van kwaliteit. Beste fietsenmaker in Groot-Meetjesland!

Review door Jeroen op 2021-11-26
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.