Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 17:00
Woensdag 26/01 09:00 - 17:00
Donderdag 27/01 09:00 - 17:00
Vrijdag 28/01 09:00 - 17:00
Zaterdag 29/01 09:00 - 17:00
Zondag 30/01 Gesloten

Foto’s

Info

Bekom je droomkapsel bij Haute Coiffure Osieka

Haute Coiffure Osieka is gevestigd in Haacht. Het is een kapsalon met een zeer goede reputatie die jou heel graag verder helpt met het knippen van het gewenste kapsel. In Haacht kan je zonder afspraak langsgaan en kiezen voor een kapsel dat helemaal bij jou past.
 

Klassieke of trendy kapsels

Hou je meer van een klassiek kapsel dat straalt of een trendy kapsel dat jouw persoonlijkheid helemaal weergeeft? Alles is mogelijk bij Haute Coiffure Osieka. Je vertelt wat je graag had gewenst en de kappers streven naar perfectie en vooral zeer tevreden klanten. Je kan ook steeds foto’s meenemen van kapsels die je graag ziet en de kappers geven advies over de kapsels die jou goed zouden staan. Je kiest altijd zelf wat je zelf wenst.
 

Kleuren en knippen

Voor alle soorten kleuringen, inwerkingen en blonderingen kan je bij Haute Coiffure Osieka terecht. Zij kleuren altijd jouw haar met producten die je haren beschermen zodat jouw lokken altijd blijven stralen. Daarnaast worden verschillende kniptechnieken gebruikt om het perfecte resultaat te krijgen. Ook mannen kunnen er terecht voor hun knip of trim beurt. Bij Haute Coiffure Osieka kan je vertrouwen op de jaren ervaring en opleidingen van de kappers om jou de perfecte look te geven. Test het zelf uit en ga langs bij Natalie van Haute Coiffure Osieka.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Haute Coiffure Osieka

Winnaars Eindejaarsactie

Winnaars Eindejaarsactie

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/