Openingsuren

Maandag 04/03 Gesloten
Dinsdag 05/03 09:00 - 17:00
Woensdag 28/02 09:00 - 17:00
Donderdag 29/02 09:00 - 17:00
Vrijdag 01/03 09:00 - 17:00
Zaterdag 02/03 09:00 - 15:00
Zondag 03/03 Gesloten

Foto’s

Info

Osieka Haacht, uw persoonlijke haarkapper

Osieka is gevestigd in Haacht. Het is een kapsalon met een zeer goede reputatie die jou heel graag verder helpt met het knippen van het gewenste kapsel. In Haacht kan je zonder afspraak langsgaan en kiezen voor een kapsel dat helemaal bij jou past.
 

Klassieke of trendy kapsels

Hou je meer van een klassiek kapsel dat straalt of een trendy kapsel dat jouw persoonlijkheid helemaal weergeeft? Alles is mogelijk bij uw persoonlijke haarkapper Osieka. Je vertelt wat je graag had gewenst kapster Natalie streeft naar perfectie en vooral naar zeer tevreden klanten.  Ik geef je graag advies over haarsnit, kapsel en kleur die jou goed zouden staan. 
 

Kleuren en knippen

Voor alle soorten kleuringen, inwerkingen en blonderingen kan je bij Osieka terecht. Zij kleuren altijd jouw haar met producten die je haren beschermen zodat jouw lokken altijd blijven stralen. Daarnaast worden verschillende kniptechnieken gebruikt om het perfecte resultaat te krijgen.


Herenkapsalon

Ook mannen kunnen er terecht voor hun knip- of trimbeurt. Bij Osieka kan je vertrouwen op de jaren ervaring en opleidingen van de kappers om jou de perfecte look te geven. Test het zelf uit en ga langs bij Natalie van  Osieka.

 

Wees altijd welkom, met of zonder afspraak bij
Osieka, uw persoonlijke kapper 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Osieka - uw persoonlijke haarkapper een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond