Sofie's Store & More

Openingsuren

Maandag 08/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/06 Gesloten
Woensdag 10/06 08:00 - 18:00
Donderdag 11/06 08:00 - 18:00
Vrijdag 12/06 08:00 - 18:00
Zaterdag 13/06 09:30 - 18:00
Zondag 07/06 GeslotenGesloten

Info

Kinderwinkel Sofie's Store & More is gelegen in de winkelgalerij te Haacht. De kledingwinkel voor kinderen biedt kledij en schoenen voor jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar. De winkel is gekoppeld aan een koffiebar waar u kan genieten van een koffie of theetje met een stukje taart, een biertje of andere koude drank.
 

Kinderkleding en kinderschoenen Haacht

De kinderwinkel te Haacht voorziet jongens en meisjes van 0 tot en met 16 jaar van mooie kledij en dit voor elk budget. Zowel voor jongens als voor meisjes heeft kinderwinkel Sofie's Store & More een hele waaier aan kleurrijke kinderkleding in aanbieding. De kledingstukken zijn zowel speels, vrolijk als comfortabel.

Enkele merken die u terugvindt in de kledingwinkel zijn Albababy, Baba babywear, Villervalla, Falcotto, Frugi, Lily balou, Molo, Naturino, Legends22, 4FF, Ocra en Maxomorra.
 

Kleding voor kinderen met een beperking

Iedereen weet dat vele ouders hectische ochtenden beleven wanneer alle kinderen op tijd aangekleed moeten worden. Waar u niet zo snel bij stilstaat is de hoeveelheid energie dat dit vergt wanneer uw kind extra zorg vraagt: broekspijpen die te nauw zijn om over spalkjes te trekken, geworstel met een jas, een pyjama waar de buisjes voor sondevoeding in verstrikt raken enzoverder.

Sofie's Store & More in Haacht is verdeler van het kinderkledingmerk Gozz4kids dat kledij ontwerpt voor kinderen met een beperking. In de kledingwinkel in Haacht kan u de kleding komen passen, vervolgens wordt deze op maat gemaakt. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

tof concept, koffiebar die geint... 9,5 Review door: Nicole
Goede en vriendelijke dienst... 10 Review door: Joseph
Altijd met een lach. Denkt mee m... 10 Review door: Sophie
Sofie... 10 Review door: Godelieve