Ronox bv

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Allerheiligen op 01/11
Maandag 01/11 08:30 - 17:00
Dinsdag 02/11 08:30 - 17:00
Woensdag 27/10 08:30 - 17:00
Donderdag 28/10 08:30 - 17:00
Vrijdag 29/10 08:30 - 16:00
Zaterdag 30/10 GeslotenGesloten
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ronox bvba is dé expert voor alle weegwerk en alles wat daar verder bij komt kijken. Het is een constructiebedrijf dat zich specialiseert in aangepast maatwerk. 
 

Weging

Bent u een handelaar in vlees, groenten, textiel ... kortom: haast eender welk soort onroerend goed? Dan heeft u vast wel al nood gehad aan een degelijke weegdienst. Ronox biedt wegingen aan gaande van drie kilogram tot drie ton. Ronox doet aan gewone wegingen in allerlei soorten weegsystemen, maar biedt ook bijvoorbeeld innox toestellen speciaal voor de voedingsindustrie aan, en herstelling en onderhoud van al deze apparatuur. 
 

Metaalconstructies

Ronox biedt metaalconstructies aan en is daarbinnen bijzonder sterk in innox materialen. Ze passen zich aan aan de individuele eisen van elke klant, en kunnen daarvoor bouwen volgens speciale vormen en afmetingen. 
 

Verdere diensten

Buiten de weging zelf en weegtoestellen van allerlei soorten biedt Ronox ook nog andere verwante diensten aan. Hierbinnen vallen oa. labeling van verpakkingen, dosering en maatsystemen die alle voorgenoemde diensten kunnen verrichten. 

voor al deze services en meer moet u bij Ronox zijn in het industrieterrein te Halen. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/