Openingsuren

Maandag 05/06 06:00 - 18:00
Dinsdag 06/06 06:00 - 18:00
Woensdag 07/06 06:00 - 18:00
Donderdag 08/06 06:00 - 18:00
Vrijdag 09/06 06:00 - 18:00
Zaterdag 10/06 06:00 - 17:00
Zondag 11/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Aanhangwagens De Ryck uit Heist-op-den-Berg staat in voor de verkoop, productie, verhuur en onderhoud van aanhangwagens. Daarnaast kan u hier terecht voor het huren van bouwmachines en tuinmachines.
 

Verkoop en verhuur aanhangwagens en toebehoren

Aanhangwagens De Ryck verkoopt en verhuurt aanhangwagens voor goederenvervoer  en aanhangwagens voor machinevervoer, zoals autotrailers, paardentrailers, reclameaanhangwagens en vakantieaanhangwagens.
 

Verhuur bouwmachines en toebehoren

Heeft u een machine nodig voor uw beton- en vloerbewerking? U kan zowel betonmolens, betonvloerzaagmachines, diamantboormachines, doorslijpers, drukvaten voor waterkoeling, lintzagen, mengers, tegelsnijders, trilbalken, trilnaalden als vloerzaagtafels huren bij De Ryck.
Ook elektrische gereedschappen kan u huren bij De Ryck. Het aanbod bevat o.a. afkortzagen, batterijboormachines, boorhamers, boormachines, breekhamers, cirkelzagen, decoupeerzagen, draadsnijmachines en dubbele muurslijpmachines.
 

Verhuur tuinmachines en toebehoren

Tuinmachines voor gras- en gazononderhoud huren? Het aanbod van Aanhangwagens De Ryck bestaat uit o.a. bosmaaiers, gazonmaaiers, gazonverluchters, graszodensnijders, kantensnijders, en rugsproeiers.
U kunt hier eveneens machines huren voor boom- en struikonderhoud. Zo biedt de winkel te Heist-op-den-Berg bladblazers, boomzagen, haagscharen, houthakselaars en meer.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Aanhangwagens De Ryck nv

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Aanhangwagens De Ryck nv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond