De Roover Depannage

Foto’s

Info

De Roover Depannage is uw pechverhelping 24/24 en 7 dagen op 7. In Heist-op-den-Berg staan de takelwagens klaar voor vertrek en zijn er techniekers die u op de baan kunnen repareren.

Takeldienst

Staat u stil op de baan of heeft u een ongeval gehad en is uw auto niet meer veilig om in te rijden? Bel dan naar de takeldienst De Roover. Zij sturen zo snel mogelijk een wagen uit die u van de baan kan halen. De Roover Depannage sleept personenwagens, 4x4 voertuigen, moto’s en lichte bedrijfswagens tot 3,5ton. Heeft u één van deze wagens? Dan kan u altijd rekenen op een goede takelfirma.
 

Auto batterijen

Is uw batterij aan het verduren? Dan is het tijd voor een nieuwe te plaatsen. Want een batterij die vaak stilvalt bezorgd veel onvoorziene problemen. U kan bij De Roover Depannage een batterij kopen voor u wagen en deze ook ter plaatse laten vervangen.

Reken op De Roover Depannage in Heist-op-den-Berg voor een reparatie voor uw wagen bij panne en de takeldienst bij ongevallen.
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/