Punch

Openingsuren

Maandag 16/09 09:00 - ...
Dinsdag 17/09 11:00 - ...
Woensdag 18/09 Gesloten
Donderdag 19/09 11:00 - ...
Vrijdag 20/09 11:00 - ...
Zaterdag 21/09 11:00 - ...
Zondag 15/09 10:00 - ...

Info

Punch

Wilt u gezellig tafelen in een warm maar trendy restaurant in de buurt van Heist-op-den-Berg? Dan is Punch wat u zoekt!
 

Warm, modern restaurant

Punch is gelegen in het hartje van Heist-op-den-Berg, op wandelafstand van de bekende Bergstraat, en grenst aan het Cultureel Centrum de Zwaneberg (met de daarbijhorende grote parking, wat een extra troef is). Met een modern en strak interieur voelt u zich meteen thuis in Punch. Zaakvoerster Anneke ontvangt u met een warme glimlach die u een geslaagd bezoek verzekert. Is het weer of de temperatuur niet ideal om buiten te eten, maar houdt u toch van het buitengevoel? Dan is de prachtige veranda van Punch iets voor u! 
 

Uitgebreid menu

Op de kaart prijken allerhande visgerechten en vleesgerechten, maar ook lichte salades, snacks en pittige wok- en pastaschotels. Alle gerechten worden bereid op basis van dagverse producten. Dus voor een snelle lunch, een gezellig dinner of gewoon een lekkere cocktail of kopje koffie: bij Punch is er voor ieder wat wils. Kom zeker eens langs en laat u culinair verwennen.

Heeft u alvast het water in de mond gekregen? Aarzel dan niet langer en reserveer nu een plaats of spring eens binnen! Check de website van Punch voor het menu en suggesties.

Ligging en routebeschrijving