Punch

Openingsuren

Maandag 13/07 09:00 - ...
Dinsdag 14/07 11:00 - ...
Woensdag 15/07 GeslotenGesloten
Donderdag 16/07 11:00 - ...
Vrijdag 17/07 11:00 - ...
Zaterdag 11/07 11:00 - ...
Zondag 12/07 10:00 - ...

Info

Punch

Wilt u gezellig tafelen in een warm en trendy restaurant in het centrum van Heist-op-den-Berg? Dan is Punch wat u zoekt!
 

Warm, modern restaurant

Punch is gelegen in het hartje van Heist-op-den-Berg, op wandelafstand van de bekende Bergstraat, en grenst aan het Cultureel Centrum "Zwaneberg" (met de daarbijhorende grote parking, wat een extra troef is). Met een modern en strak interieur voelt u zich meteen thuis. Het Punch-team ontvangt u met een warme glimlach die u een geslaagd bezoek verzekert. Is het weer of de temperatuur niet ideal om buiten te eten, maar houdt u toch van het buitengevoel? Dan is de prachtige veranda van Punch een échte aanrader! 
 

Uitgebreid menu

Op de kaart prijken allerhande vis- en vleesgerechten, lichte salades, snacks en pittige wok- en pastaschotels. Alle gerechten worden bereid op basis van dagverse producten. Dus voor een snelle lunch, een gezellig dinner of gewoon een lekkere cocktail of kopje koffie: bij Punch is er voor ieder wat wils. Kom zeker eens langs en laat u culinair verwennen.

Heeft u alvast het water in de mond gekregen? Aarzel dan niet langer en reserveer nu een plaats of spring eens binnen! Check de website van Punch voor het menu en suggesties.

Ligging en routebeschrijving

Nieuws & Promoties

Punch is vriendelijkste handelaar

Punch is verkozen tot de vriendelijkste handelaar van Heist-op-den-Berg

Open bijlage

Trefwoorden

Nieuwsbrief