Pura Vida

Openingsuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Foto’s

Info

Bij schoonheidssalon Pura Vida in Schriek, bij Heist op den Berg, geniet u van pure ontspanning en verwennerij in een prachtlocatie. Wenst u een wimpervelenging of permanente make-up? Had u graag een suikerontharing of een gelaatsverzorging? Bij Pura Vida bent u aan het juiste adres voor een professionele behandeling, uitgevoerd met de grootste zorg.
 

Gelaatsverzorging

Bij Pura Vida in Heist-op-den-Berg kan u terecht voor een ontspannende gelaatsverzorging volledig op maat van uw huid.
 

Manicure en pedicure

Hebben uw handen en voeten nood aan een manicure of pedicure, of vindt u het gewoon leuk om uzelf hiermee te verwennen?

Tijdens een manicure behandelt een specialist van Pura Vida uw nagels en handen met heel veel zorg zodanig dat de huid van uw handen en vingers gekalmeerd en ontspannen wordt.

Het schoonheidssalon voorziet u ook graag van een heerlijk ontspannend gevoel aan de voeten via een verzorgende voetbehandeling met aangepaste voetcrèmes en een massage van de voeten.
 

Suikerontharing

Ontharen met suiker is zeker een aanrader. De suikerontharing van Pura Vida is heel wat minder pijnlijk dan een ontharing met was en is bovendien beter voor de huid. Het schoonheidssalon werkt met suikerpasta van Pandhys. Dit is een 100 procent natuurlijk brouwsel dat enkel water en suiker bevat en dus geen chemische producten.

Ligging en routebeschrijving