Jan Van Pee

Openingsuren

Maandag 14/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 15/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 16/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 17/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 13/06 GeslotenGesloten

Info

Jan Van Pee is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud. De services rijken van ontwerp tot aanleg tot onderhoud. Zo plaatst het bedrijf te Herselt alle verhardingen, aanplantingen, een tuinhuis of carport, afsluitingen en (zwem)vijvers. Voor zwembaden doen ze beroep op gespecialiseerde onderaannemers. Na de aanleg voorzien zij uw tuin van het nodige onderhoud. Hierbij horen snoeiwerken en bemestingen van aanplantingen, maar ook het onderhoud van gazons en vijvers.
 

Tuinontwerp

Wenst u een strakke tuin of eerder een klassieke, onderhoudsvriendelijk? Ga voor een ontwerp op uw maat waarin alle aspecten aan bod komen. Ook afsluitingen, tuinhuizen of carports, vijvers en verhardingen worden indien gewenst mee in het plan opgenomen. Wanneer u enkel een ontwerp wenst voor uw voortuin helt Jan Van Pee u ook graag verder. U ontvangt advies bij de keuze van materialen en beplanting voor een mooi resultaat met een goede prijskwaliteitsverhouding.
 

Tuinaanleg

Na het tuinontwerp volgt de aanleg van uw tuin, ook hiervoor doet u best beroep op een tuinaannemer. Meestal worden eerst de verhardingen, afsluitingen en eventueel de vijver aangelegd, als laatste de aanplantingen. Ook voor het opnieuw aanleggen van uw bestaande tuin kan u hier terecht. Ook voor groenvoorziening van industrie is Jan Van Pee gekend. Dit door een uitgebreid advies over onderhoudsvriendelijke aanplanting te combineren met een betrouwbare service.
 

Tuinonderhoud

Indien gewenst kan u beroep doen op Jan Van Pee voor het onderhoud van uw tuin, zowel eigen projecten als oudere, privé of industrie. Dit omvat het onderhoud van uw gazon, aanplantingen en eventueel waterpartijen, waarbij de nodige meststoffen en snoeibeurten op het gepaste moment worden uitgevoerd en toegediend.
 
Vraag uw vrijblijvende offerte aan via de contactgegevens die u vindt op www.janvanpee.be

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief