Brood en Banket D'IJse

Openingsuren

Maandag 20/09 GeslotenGesloten
Dinsdag 21/09 GeslotenGesloten
Woensdag 22/09 GeslotenGesloten
Donderdag 16/09 07:00 - 18:00
Vrijdag 17/09 07:00 - 18:00
Zaterdag 18/09 07:00 - 18:00
Zondag 19/09 07:00 - 15:00

Info

Bakkerij D'IJse is een ambachtelijke brood- en banketbakkerij gelegen in het centrum van Huldenberg. Zij produceren al hun producten in eigen huis met grondstoffen van de beste kwaliteit.
Zij hebben zowel brood, koffiekoeken, taarten, feestgebak, hoeve-ijs, alsook pralines, dessertkoekjes, verrassingsbrood en ontbijt- en geschenkmanden in hun assortiment. Hun volledig gamma producten vindt u op deze website.

Ga er gerust eens langs en proef van de heerlijke creaties die deze bakkerij dagelijks aan hun klanten presenteert!

 

Bakkerij

De inwoners van Huldenberg weten het al langer: bij bakkerij D'IJse kan je terecht voor de lekkerste broden, taarten, patisserie, pistolets, croissants en koffiekoeken. Met veel passie en enthousiasme gaat het bakkersteam iedere nacht aan de slag om hun klanten de volgende morgen te voorzien van de meest kwalitatieve en verse producten.

Voor mensen met allergiën of bepaalde voedingsintoleranties: bevraag u gerust in de winkel naar de ingrediënten en mogelijkheden!
 

Ontbijt aan huis

Wil je graag iemand verrassen of gewoon jezelf eens in de watten leggen met een overheerlijk en vers ontbijt aan huis? Deze bakkerij biedt hun klanten met veel plezier deze dienst aan. Het enige wat je hoeft te doen is een dag uitkiezen en je bestelling plaatsen, de rest regelt bakkerij D'IJse!

Ontbijt aan huis : thermos koffie, flesje fruitsap, flesje cava, 4 belegde broodjes, 10 mini-koffiekoeken, 2 potjes yoghurt, 2 potjes confituur en aardbeien, dit alles aan huis geleverd binnen een straal van 10 km.
Voor bestelling of meer info gelieve ons te bellen of te mailen.
 
Lijsten van ons volledig gamma zijn te verkrijgen in onze winkel !

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief