Crelan Kantoor Anseeuw - Isselée

Foto’s

Info

In de Hendrik Consciencestraat in Knokke-Heist vind je Crelan Kantoor Anseeuw - Isselée. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar wenst zich te onderscheiden door een menselijke, 'warme' aanpak. Een advies op maat en persoonlijk contact zijn de sleutelwoorden van dit kantoor.

U kunt er zowel als particulier of als bedrijf terecht voor allerlei verzekeringen, beleggingen, leningen, kredieten en alle advies hieromtrent.

 

Visie

Door een jarenlange ervaring in de branche, door een onberispelijke en deontologisch correcte onderhandeling staan ze garant voor een gezond evenwicht in uw portefeuille.
 
Zij bewijzen dat een zakelijke, technische en professionele benadering van uw dossier perfect hand in hand kan gaan met een familiaire, empathische en gemoedelijke aanpak.
 
Ze zoeken, samen met U, naar de meest geschikte oplossing, aangepast aan uw persoonlijke situatie in financieel advies, verzekeringen, persoonlijke leningen, hypotheek, woonkrediet, successiesplanning, sparen en beleggen...
 

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn zij niet gebonden aan één maatschappij en garanderen zij u producten die inzake prijs en kwaliteit het best bij u of uw bedrijf passen. 

Laat u daarom assisteren door Crelan Kantoor Anseeuw - Isselée en verzeker uzelf van een professionele aanpak op gebied van uw verzekeringen, kredieten, beleggingen en andere financiële aangelegenheden!
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

gewoon dank je wel... 10 Review door: Martine
Zeer vriendelijk!... 8,2 Review door: Mehdi
Uitstekende service... 7,8 Review door: Pauline
prachtig ingericht mee beeld en... 10 Review door: Martine
Gezellig en modern kantoor... 9 Review door: Kelly