Kantoor Wittouck - J.A.T.S.

Foto’s

Info

Voor grondige info en een goede begeleiding omtrent uw financiën en een uiterst betrouwbare boekhouder zit u bij Kantoor Wittouck – J.A.T.S. aan het juiste adres!
 

Boekhouding voor particulieren en bedrijven

Uw boekhouding is belangrijk, maar niet altijd simpel. Ook heeft u als bedrijfseigenaar al meer dan genoeg aan uw hoofd zonder u druk te hoeven maken over uw financiële papierwerk. Daarom kan het altijd handig zijn om een betrouwbare boekhouder met ervaring in te huren, een boekhouder zoals Kantoor Wittouck – J.A.T.S. Zij nemen al uw boekhoudkundig papierwerk voor hun rekening. Ook voor particulieren kan dit handig zijn: het is immers zeer belangrijk dat al uw boekhouding correct gebeurt.
 

Belastingaangiften voor bedrijven en particulieren

Een gerelateerde dienst aan die van de boekhouding is het volledig in orde maken van al uw belastingaangiften, zowel voor particulieren als bedrijven. Voor beide partijen is het immers van het grootste belang dat dit grondig en correct gebeurt. Voor particulieren is dit echter niet altijd een simpele zaak, en bedrijven kunnen hier dikwijls maar moeilijk  tijd voor vrijmaken. Gelukkig is er Kantoor Wittouck – J.A.T.S..
 

Onafhankelijk financieel advies

Naast de meer concrete diensten kan u ten slotte ook rekenen op Kantoor Wittouck – J.A.T.S. voor deskundig financieel advies op maat. U kan er rekenen op antwoorden voor al uw financiële vraagstukken en een persoonlijke begeleiding doorheen al uw moelijkheden.
 
Heeft u financiële vragen waar u mee worstelt, of spreekt het idee van een professionele boekhouder u wel aan? Neem dan contact op via het nummer 050/68 63 40.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief