Foto’s

Info

Voor de aanleg van al uw zonnepanelen, sanitair en centrale verwarming moet u slechts bij een zaak zijn: CV Tsani. 
 

Centrale verwarming

CV Tsani is een expert in de aanleg van centrale verwarmingen. Haar medewerkers zijn deskundig met installaties voor aardgas, propaan, mazoutketels en gasketels. Bovenop installatie doen ze ook aan renovatie en onderhoud, om zo een lang leven van uw ketels te garanderen. De installatie van centrale verwarming houdt natuurlijk ook in dat VC Tsani de vewarmings voor u zelf installeert. Ze kan dit doen met zowel gewone als vloerverwarming. 
 

Sanitair

Ook de volledige installatie van al uw sanitair kan u toevertrouwen aan de experts van CV Tsani. Ze installeren met plezier al uw sanitair inclusief boilers. Qua boiler kan u kiezen tussen een klassieke boiler of een op zonne-energie, wat een stuk milieuvriendelijker is. 
 

Zonne-energie

Deze dienst overlapt wat met de vorige in de installatie van zonneboilers. Verder biedt CV Tsani ook nog de aaanleg van uw zonnepanelen aan, zodat u er zeker van kan zijn dat deze voor een voordelige prijs correct geïnstalleerd zullen zijn. 

heeft u een klus voor CV Tsani? Neem dan gauw contact op via het nummer 0496/75 39 07 voor een afspraak, of vraag na wat CV Tsani voor u kan betekenen!

Ligging en routebeschrijving

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je CV Tsani bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond