Gebroeders Hupko bvba

Openingsuren

Maandag 25/03 Na afspraak
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 27/03 Na afspraak
Donderdag 28/03 Na afspraak
Vrijdag 29/03 Na afspraak
Zaterdag 30/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Gesloten


Foto’s

Info

Gebroeders Hupko is een geregistreerde aannemer met meer dan tien jaar ervaring, gelegen in Kortenaken. Door de ruime ervaring en opleiding van het team is Gebroeders Hupko in staat uiteenlopende werken uit te voeren bij renovatiewerken nieuwbouwprojecten. De aannemer levert diensten aan particulieren, bedrijven en industrie.

 

Elektriciteitswerken

Voor al uw elektriciteitswerken bij nieuwbouw of renovatie kan u bij Gebroeders Hupko terecht. De vakman plaatst alle soorten verlichting. Bovendien kan Gebroeders Hupko uw woning voorzien van domotica. Dankzij dit systeem kan u ervoor opteren uw huishoudtoestellen en verlichting te automatiseren.
 

Bouwwerken

Schakel Gebroeders Hupko in als partner voor uw bouw- en renovatiewerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in metsel- en betonwerken en verzorgt eveneens dak- en zinkwerken. Verder voorziet het bedrijf uit Kortenaken uw woning graag van energiezuinige zonnepanelen.
 

Schrijnwerker Kortenaken

Hebt u een schrijnwerker nodig? Wie een ruimte voor het eerst, of opnieuw wenst in te richten, kan rekenen op Gebroeders Hupko voor het op maat maken van deuren, inbouwkasten en keukens.
 

Ligging en routebeschrijving