Livini

Openingsuren

Maandag 20/05 Gesloten
Dinsdag 21/05 10:00 - 18:00
Woensdag 22/05 10:00 - 18:00
Donderdag 23/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 24/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 10:00 - 18:00
Zondag 26/05 Gesloten

Foto’s

Info

Livini is de schoenenspeciaalzaak in Erps-Kwerps waar comfort, kwaliteit en betaalbare mode centraal staan. Deze schoenwinkel biedt schoenen voor dames en heren en heeft een speciaal assortiment schoenen voor steunzolen voor u klaar staan. Advies bij het uitkiezen van het geschikte paar schoenen krijgt u er gratis bij.
 

Schoenen voor steunzolen

Als u steunzolen draagt, is het vaak lastig om een mooie schoen te vinden waar uw eigen steunzool in past. Livini biedt speciaal voor u een collectie mooie, comfortabele schoenen aan die geschikt zijn voor een inlegzool. Door hun stevige model en uitstekende kwaliteit geniet u jarenlang van een topschoen waar uw inlegzolen perfect in passen.
 

Damesschoenen

Schoenwinkel Livini biedt u een ruim gamma modieuze en comfortabele damesschoenen. In het aanbod damesschoenen vindt u een uitgebreid assortiment schoenen voor losse steunzolen, natuurlijk gelooid en waarvan sommige chroomvrij.
Dames kunnen hun favoriete paar kiezen uit de mooie schoencollecties van merken zoals Scapa, Mephisto, Geox, Gabor en Romika.
 

Herenschoenen

Bent u op zoek naar casual, sportieve, of geklede herenschoenen? U vindt een uitgebreid aanbod herenschoenen voor elke gelegenheid bij schoenwinkel Livini in Erps-Kwerps van verschillende kwaliteitsmerken.
Voor mannen heeft Livini een aantal zeer kwalitatieve schoenmerken in aanbieding, waaronder Camel Active, Josef Seibel en Floris van Bommel.

Draagt u steunzolen, of bent u gewoonweg op zoek naar comfortabele en trendy herenschoenen of damesschoenen? Spring eens binnen bij Livini in Kortenberg.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Geef review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Livini als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden