Openingsuren

Maandag 10/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 11/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 12/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 06/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 07/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 08/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 09/10 Na afspraakNa afspraak

Info

Maekelhoeve in Laakdal is een gastronomisch restaurant waar u iedere zondag van een wekelijks wisselend menu, aangepast volgens seizoen, kan genieten. Verder huist hier een feestzaal waar u tot 400 genodigden kan samenbrengen om feest te vieren. De zaal in Laakdal is ideaal voor uw huwelijksfeest, doopfeest, jubileum, of andere grote familiefeesten. Daarnaast beschikt de accommodatie over een aparte tuin voor uw receptie en kan u een zaal huren voor een seminarie of andere zakelijke bijeenkomst. Om het u en uw gasten makkelijk te maken, biedt Maekelhoeve een ruime privé parking. De traiteurdienst van Maekelhoeve verzorgt ook uw feestjes bij u thuis.
 

Feestzalen Laakdal

Organiseer uw volgende feest in een feestzaal van Maekelhoeve te Laakdal. Elke zaal heeft een aparte ingang en is telkens voorzien van een schitterend tuinterras. De zalen staan beschikbaar voor zowel familiale feesten als bedrijfsarrangementen en zijn te huur in alle mogelijke prijsklassen. Alle zalen zijn voorzien van airco en zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Naast gebruik van een feestruimte, biedt Maekelhoeve u hoogkwalitatieve gerechten, professionele bediening en sfeervolle aankleding van tafel en interieur tijdens uw evenement.
 

Seminarie met eten

Zaken doen in een rustige sfeervolle omgeving? Voor een vergadering, seminarie of presentatie is een stimulerend stijlvol kader, een comfortabele accommodatie en een vlekkeloze organisatie erg belangrijk. Maekelhoeve biedt u diverse zalen met de nodige audiovisuele materialen aan. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Maekelhoeve bv een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond