Bodystyling

Openingsuren

18/10
18/10
18/10
18/10
18/10
18/10
18/10
Steeds op afspraak     - Wenst u een afspraak voor een gratis figuuranalyse, contacteer ons minstens 1 dag op voorhand.   Bel ons op nr 09/3490971.  Of mail naar lokeren@bodystyling.be. Wij geven u graag vrijblijvende...
Toon meer

Steeds op afspraak

 

 

- Wenst u een afspraak voor een gratis figuuranalyse, contacteer ons minstens 1 dag op voorhand.

  Bel ons op nr 09/3490971.  Of mail naar lokeren@bodystyling.be. Wij geven u graag vrijblijvende info!
- Volg ons op Facebook Bodystyling Lokeren!

 - In de maanden juli en augustus gesloten op woensdag en zaterdag.
-  Gesloten tijdens de Lokerse Feesten

 

Foto’s

Info

Op zoek naar een manier om gezond af te slanken? Bij Bodystyling Lokeren combineert u optimaal bewegen met een gezond voedingspatroon. Uw persoonlijke afslankteam bestaat uit een deskundige bewegingscoach en een gediplomeerde diëtiste. Zij helpen u samen om efficiënt én met plezier uw doel te bereiken. Zonder jojo-effect en met een resultaatsgarantie.
 

Figuuranalyse

Uw Bodystyling-traject start met een gratis figuuranalyse. U wordt nauwkeurig gemeten op negen plaatsen. Zo wordt bepaald welk eindresultaat voor uw figuur haalbaar is. U krijgt een persoonlijk programma dat rekening houdt met leeftijd, metabolisme en lichaamsbouw, maar ook met uw specifieke wensen en conditie. Bovendien ontvangt u op basis van uw figuuranalyse een schriftelijke centimetergarantie.
 

Gericht bewegen voor een slankere lijn

Dankzij uw persoonlijk bewegingsschema bereikt u al snel resultaat op de plekken waar u wilt afslanken. De oefeningen worden gedaan in een verwarmde Thermo+-cabine. De warmte voorkomt blessures en stimuleert de doorbloeding in huid- en spierweefsel. Hierdoor verlaten vetten en afvalstoffen sneller het lichaam. De bewegingscoach maakt voor u een programma op maat en volgt uw vorderingen nauw op.
 

Voedingsadvies

Bij Bodystyling draait alles om balans. Geen crashdiëten die leiden tot lusteloosheid en een frustrerend jojo-effect. Wél een geleidelijke overschakeling naar een gezond voedingspatroon. Met effect op lange termijn. De diëtistes spreken daarom niet over een dieet, maar wel over een gezond eetpatroon. Want dat leidt vanaf de eerste dag tot een vitaler en gelukkiger gevoel.
Klaar voor een nieuwe, gezonde levensstijl? Bodystyling Lokeren staat voor u klaar.


 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Bodystyling, 9160 Lokeren, Oude Vismijn 21

Nieuws & Promoties

Slank,fit en gezond met BODYSTYLING

Wil je op een gezonde manier afvallen zonder jojo-effect? Je lifestylecoach in Bodystyling Lokeren stelt een persoonlijk plan op. Je leert bewuster en gezonder eten en beweegt op maat van jouw conditie in verwarmde cabines. Mooi resultaat in korte tijd!

Open bijlage

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Bodystyling als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

Ik ben nu welgeteld 1 maand bij... 9,5 Review door: Tinneke
zij doen hun uiterste best om he... 9,5 Review door: Annick
Goede begeleiding... 8 Review door: Linda