Aquarium Neon

Openingsuren

Maandag 10/05 10:00 - 18:00
Dinsdag 11/05 10:00 - 18:00
Woensdag 12/05 GeslotenGesloten
Donderdag 06/05 10:00 - 18:00
Vrijdag 07/05 10:00 - 18:00
Zaterdag 08/05 10:00 - 18:00
Zondag 09/05 10:00 - 18:00

Info

Aquarium Neon bestaat reeds meer dan 50 jaar en verzorgt alle toebehoren voor aquariums en vijvers.

 

Breed gamma vissen en aquariumtoebehoren, inclusief service

Van meerval tot zoetwaterrog, van bronnen tot buitenfilter, van aquariumplanten tot exotische decorwanden. Aquarium Neon heeft het allemaal! Haar klanten komen dan ook uit binnen-en buitenland. Alle medewerkers van Aquarium Neon hebben en echte passie voor vissen en andere onderzeewonderen, en deze passie in combinatie met jarenlange ervaring staat garant voor een prima service en uitgebreide informatie bij elk product.
 

Exotische vissen en aquariumplanten

De meeste vissen en planten komen van rond de evenaar: Singapore, Thailand, Sri Lanka, Brazilië, etc. Aquarium Neon importeert rechtstreeks met de nodige vergunningen en controles en kan daarom steeds de scherpste prijzen in de markt aanbieden. Daarnaast wordt het aanbod aan vissen en planten ook gekenmerkt door een grote variëteit: u vindt er tal van verschillende soorten zeevissen, zoetwatervissen, garnalen, dwerggarnalen, kreeften en andere schaaldieren. Voor een meer volledige blik in het aanbod kan u best eens een blik werpen op de website of in de zaak zelf.
 

Onderhoudsservice aan huis

Naast het aankopen van verschillende soorten aquaria en waterdecoratiestukken voor zowel aquarium als visvijver, kan u op de topservice van Aquarium Neon voor herstellingen en onderhoud aan huis! Haar enthousiaste medewerkers komen met veel plezier bij u langs om uw aquarium grondig te reinigen en andere onderhoudswerken uit te voeren. Zo blijft het aquarium steeds in topconditie en is zowel het aquarium zelf als de vissen erin een lang leven beschoren!

Voor een meer volledig overzicht van de aangeboden diensten en producten bent u steeds welkom in Aquarium Neon te Lochristi. U kan voor meer informatie echter ook altijd even een kijkje nemen op www.aquariumneon.be.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief