Erdo Dakwerken bv

Openingsuren

Maandag 06/12 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 07/12 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 08/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 09/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 10/12 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 11/12 GeslotenGesloten
Zondag 12/12 GeslotenGesloten

Info

Erdo Dakwerken is een familiebedrijf uit Lochristi, gespecialiseerd in dakrenovatie van hellende en platte daken. Alle werken worden uitgevoerd door ervaren personeel met een meewerkende zaakvoerder.
 

Overzetdak

Een overzetdak kan geplaatst worden bovenop een bestaand dak met roofing, roofing-shingels, asbestvrije leien en asbestvrije golfplaten. Het bestaande dak hoeft dus niet afgebroken te worden. Zo bespaart u geld dat u anders zou moeten afgeven aan afbraak en is er geen kans op waterschade tijdens de werken.
Bij een overzetdak is een snelle uitvoering mogelijk. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het dak kan dit soms al in 24 uur. Een overzetdak is stormvast, onbreekbaar en onbrandbaar. Hoe de weersomstandigheden ook zijn, u mag gerust zijn.
 

Plat dak

Platte daken worden steeds populairder, mede door hun strakke en moderne look. Maar platte daken bieden nog een pak andere voordelen, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie. Een plat dak werkt brandvertragend en brandveilig en heeft een goede dampdoorlaatbaarheid. Verder is het milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Een plat dak is dus een slim idee.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/