Erdo Dakwerken bvba

Openingsuren

Maandag 20/01 Na afspraak
Dinsdag 21/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Gesloten
Zondag 19/01 Gesloten

Info

Erdo Dakwerken is een familiebedrijf uit Lochristi, gespecialiseerd in dakrenovatie van hellende en platte daken. Alle werken worden uitgevoerd door ervaren personeel met een meewerkende zaakvoerder.
 

Overzetdak

Een overzetdak kan geplaatst worden bovenop een bestaand dak met roofing, roofing-shingels, asbestvrije leien en asbestvrije golfplaten. Het bestaande dak hoeft dus niet afgebroken te worden. Zo bespaart u geld dat u anders zou moeten afgeven aan afbraak en is er geen kans op waterschade tijdens de werken.
Bij een overzetdak is een snelle uitvoering mogelijk. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het dak kan dit soms al in 24 uur. Een overzetdak is stormvast, onbreekbaar en onbrandbaar. Hoe de weersomstandigheden ook zijn, u mag gerust zijn.
 

Plat dak

Platte daken worden steeds populairder, mede door hun strakke en moderne look. Maar platte daken bieden nog een pak andere voordelen, zowel voor nieuwbouw als bij renovatie. Een plat dak werkt brandvertragend en brandveilig en heeft een goede dampdoorlaatbaarheid. Verder is het milieuvriendelijk en onderhoudsarm. Een plat dak is dus een slim idee.

Ligging en routebeschrijving