Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lochristi

Vrijdag 7 juni 2024 09:16 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Lochristi.

Alle handelaars in Lochristi kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Lochristi.
Heb jij een zaak in Lochristi en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Lochristi rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Lochristi mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 442 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

À propos – 9,15/10
Bij À Propos Wooncultuur in Lochristi vindt u de perfecte inrichting voor uw woning. Deze stijlvolle zaak biedt een ruim assortiment aan meubelen en woonaccessoires voor zowel binnen als buiten. Geniet van persoonlijke begeleiding in de ruime toonzaal en ontdek de hoogwaardige, eigentijdse collecties die uw huis een unieke touch geven. Of u nu zoekt naar een nieuwe zitbank, een gezellige eettafel of sfeervolle accessoires, bij À Propos bent u aan het juiste adres. Voor gemak kunt u ook online bestellen via hun webshop. Bezoek Hun website zeker eens!

Drinks bij De Clercq / De Clercq Maurice en zoon – 9,34/10
Drinks by De Clercq is dé speciaalzaak in Lochristi voor al uw dranken. Gelegen in Dorp Oost, biedt deze familiezaak onder leiding van Maurice De Clercq en zijn zoon een indrukwekkend assortiment van frisdranken, bieren, likeuren, wijnen en meer dan 2.700 soorten whisky. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht voor een divers aanbod en deskundig advies. De vakkundig samengestelde geschenkmanden zijn ideaal voor elke gelegenheid. Bovendien kunt u bij hen tastings en degustaties boeken om uw gasten kennis te laten maken met de beste dranken. Bezoek Drinks by De Clercq voor een uitstekende service en een ongeëvenaarde drankenkeuze.

De Vriendelijkste Handelaar van Lochristi met een score van 9,63/10 is Planten en Bloemen – De Puyenbrug.

Planten en Bloemen – De Puyenbrug – 9,63/10
Bij De Puyenbrug vind je alles wat je nodig hebt voor je tuin en interieur. Hun tuincentrum biedt een uitgebreide selectie van binnen- en buitenplanten, kleurrijke bloemen en prachtige bloemstukken voor elke gelegenheid. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan bloempotten, potgrond, meststoffen, boomschors, en tuinmaterialen. Voor tuinprojecten bieden ze treinbielzen en kwalitatief brandhout. Hun diensten omvatten tuinaanleg, grasmatten plaatsen, freeswerk, en meer. Bij De Puyenbrug staan ze klaar om je te helpen met al je tuin- en plantenwensen, zodat je huis en tuin er altijd perfect uitzien.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Lochristi"