Tegelwerken en Renovatie Thierry

Openingsuren

Maandag 14/10 Na afspraak
Dinsdag 15/10 Na afspraak
Woensdag 16/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Voor een grondige en vlotte uitvoering van al uw tegel- en vloerrenovatiewerken en het plaatsen van uw badkamer zit u helemaal goed bij Tegelwerken en Renovatie Thierry.  
 

Tegels en vloeren voor binnen en buiten

Voor zowel de renovatie als de aanleg van al uw tegels en vloeren kan u rekenen op het vakmanschap van Tegelwerken en Renovatie Thierry! Thierry is een ervaren vakman die u een ruim aanbod aan mogelijke materialen biedt. De tegels kunnen verschillende formaten hebben en kunnen parkettegels zijn of bestaan uit natuursteen, keramiek, faiencen … U kiest wat het beste past bij uw smaak! Naast tegels voor uw binnenruimtes kan u ook rekenen op de aanleg en renovatie van al uw tegelterrassen. Deze terrassen en hun tegels kunnen wederom uiteenlopende formaten bedragen en uit tal van uiteenlopende materialen bestaan.
 

Aanleg en renovatie van opritten

Ook opritten zitten het dienstenpakket. U kan deze laten aanleggen uit kasseien of tal van andere steensoorten, of u kan uw bestande oprit laten renoveren door de experts van Tegelwerken en Renovatie Thierry. Indien u zelf niet goed weet welk materiaal het mooiste en/of meest praktische is voor uw situatie kan u rekenen op persoonlijk, professioneel advies.
 

Volledige aanleg badkamers met bad of inloopdouche

Ten slotte is, naast alles wat met tegels te maken heeft, de grote specialiteit van Tegelwerken en Renovatie Thierry het aanleggen en renoveren van badkamers. In het bijzonder zijn Thierry en zijn medewerkers ervaren in het aanleggen van prachtige en praktische inloopdouches, maar ook het installeren van een bad is voor hen een koud kunstje.
 
Kan Thierry iets voor u betekenen? Maak dan zeker een afspraak om op uw gemak de toonzaal te bekijken. Dit kan via het nummer 0473/ 35 65 79.

Ligging en routebeschrijving