Openingsuren

Maandag 23/09 Na afspraak
Dinsdag 24/09 Na afspraak
Woensdag 25/09 Na afspraak
Donderdag 19/09 Na afspraak
Vrijdag 20/09 Na afspraak
Zaterdag 21/09 Na afspraak
Zondag 22/09 Gesloten

Info

Voor een kwalitatieve aanleg van uw opritten, terrassen en vloer- en wandtegels, en tal van verbouwingswerken kan u rekenen op de jarenlange ervaring van Thibault Letten!
 

Opritten, parkings en terrassen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op Thibault Letten voor de volledige installatie van alle opritten, parkings en terrassen. Deze werken gebeuren op maat van de klant en de werkwijze en gebruikte materialen zijn steeds in samenwerking met de klant bepaald. Thibault en zijn team werken met allerlei verschillende materialen en doen aan aanleggen, afbreken en renoveren.
 

Keramische tegels, natuursteen, parkettegels, faiences …

Thibault Letten zorgt voor een vlotte en goede afwerking van vrijwel al uw tegelklussen. Hieronder valt onder meer het leggen of plaatsen van keramische tegels, tegels uit natuursteen, parkettegels en faiences voor zowel binnen als buiten. Tegels zijn mooi voor de vloer van iedere ruimte of het terras, en wandtegels kunnen prachtig zijn in uw badkamer, keuken of tuin. U kan deze vakmensen inschakelen voor nieuwbouw, maar ook voor verbouwingen.
 

Verbouwing en renovatie

Ten slotte is Thibault Letten beschikbaar voor haast al uw verbouwingswerken. Hierbinnen kunnen zij zonder problemen aan de slag met de renovatie van uw badkamer, keuken … Zij doen zowel aan de gedeeltelijke renovatie van bepaalde ruimtes als totaalrenovaties, zodat uw huis er binnen de kortste keren weer helemaal als nieuw uitziet. Binnen deze renovatiedienst kan u ook rekenen op metselwerken, tuinaanleg, betonwerken …
 
Heeft u een renovatie- of aanlegklus voor Thibault Letten? Neem dan gauw contact op via het nummer 0497/10 15 01 en vraag naar een vrijblijvende prijsofferte.

Ligging en routebeschrijving