Hansco Verhuur & verkoop

Openingsuren

Maandag 15/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 16/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 17/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 18/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 19/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/07 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zondag 14/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Hansco verhuur & verkoop

Voor allerhande professionele gereedschappen te huur of te koop moet u bij Hansco Verhuur & Verkoop zijn.

Gedurende Corona, kan er enkel op afspraak afgehaald worden, hetzelfde geldt voor de teruggave.
 

Bouwgereedschap

U kan voor heel wat uiteenlopende gereedschappen terecht bij Hansco Verhuur & Verkoop. Een van de meest gebruikte diensten is de verhuur en verkoop van allerhande bouwgereedschappen. Of u nu een sloophamer nodig heeft voor een dag om een enkele muur te slopen, of u een week lang een betonmolen nodig heeft voor uw verbouwingswerken: hier zit u goed. Een kleine greep uit het aanbod omvat sloophamers van Makita in verschillende formaten (voor simpele muren voor €40,00 per dag tot voor dikke lagen gewapend beton voor €75,00 per dag), Carat diamantschijven, Hewi nagelpistolen en betonmolens. Voor het volledige aanbod vraagt u echter beter inlichtingen via het nummer 09/371 96 39, of maakt u een afspraak en komt u zelf een kijkje nemen.
 

Kuisgereedschap

Na de werken is het tijd om op te ruimen, en ook hiervoor voorziet Hansco Verhuur & Verkoop u van kwaliteitsmateriaal. Aangeboden onderhouds- en kuisgereedschappen omvatten onder meer boenmachines en hogedrukreinigers. Voor een volledigere kijk in het aanbod kan u best opnieuw telefonisch contact opnemen.
 


Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gauw contact op met Hansco Verhuur & Verkoop via het nummer 09/371 96 39.

Ligging en routebeschrijving