Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nevele

Vrijdag 17 mei 2024 16:41 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Nevele.

Alle handelaars in Nevele kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Nevele. Heb jij een zaak in Nevele en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Nevele langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Nevele mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 262 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Wendy’s Partyshop- 9.29/10
Bij Wendy's Partyshop vindt u alles voor feesten, van themafeesten tot verkleedfeesten. U kunt kiezen uit een breed aanbod aan feestartikelen, inclusief kleding, accessoires, en decoratie, en alles ook online bestellen. Voor carnaval biedt de shop een uitgebreide collectie kostuums, van clowns tot dierenpakken. Lingerie Caline biedt ook speciale kostuums voor Sinterklaas, de Kerstman, en de Paashaas. Kinderfeesten worden spectaculair met kleurrijke decoratie, kindergrime, en piñata's. Textielbedrukking en verhuur van feestmateriaal zijn eveneens beschikbaar, en u kunt alles gemakkelijk bestellen via de webshop.

De Vriendelijkste Handelaar van Nevele met een score van 9,48/10 is Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh geworden.
Welkom bij Dierenartspraktijk Marieke Mestdagh, waar ik sinds mijn afstuderen in 2014 liefdevolle zorg bied voor gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren. De praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur voor accurate diagnoses, en we bieden ook huisbezoeken aan indien verplaatsing moeilijk is. Naast consultaties voorzien we voedingsadvies en speciale medische voeding, en hebben we een breed assortiment aan verzorgingsproducten en medicatie. We beschikken over moderne digitale radiografie en microscopen voor snelle en effectieve diagnose en behandeling. Tandheelkundige zorg en diverse chirurgische ingrepen worden ook uitgevoerd, met een hospitalisatieruimte voor intensieve verzorging. Onze praktijk in Deinze staat bekend om eerlijke communicatie en persoonlijke aanpak, en we werken uitsluitend op afspraak om lange wachttijden te vermijden.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Nevele"