Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Aalst

Donderdag 23 mei 2024 13:25 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Aalst.

Alle handelaars in Aalst kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Aalst.
Heb jij een zaak in Aalst en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Aalst rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Aalst mag noemen, je komt het hier te weten!

In totaal waren er 1055 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Aveve & Brandstoffen De Vis bv – 9,14/10

Aveve & Brandstoffen De Vis bv is de plaats waar je terechtkan voor al je tuinartikel, dierenvoeding, dierenverzorgingsproducten en bakplezier. Je vindt de perfecte voeding die bij jouw huisdier of neerhofdier past. Daarnaast is er een breed assortiment aan verschillende tuinartikelen. Zo heb je tuingereedschap, maar ook planten om je tuin wat op te fleuren. Als het weer niet mee zit om te tuinieren, kom dan zeker eens langs om onze bakproducten uit te testen!

Droogkuis Hofman – 9,21/10
Droogkuis Hofman verzekerd jou van een vakkundige reiniging en een minimaal krimprisico. Je kan er terecht voor de reiniging van daim, dat op een zeer vakkundige manier gebeurd. Jouw lederen kleren kunnen ook terecht bij Droogkuis Hofman. Ze onderhouden het leer voor u zodat je langer van een ledere look kan genieten. Niet alleen kleding kunnen ze aan, maar ook tapijten en gordijnen worden bij Droogkuis Hofman op een deskundige manier gereinigd. Doe je Droogkuis binnen en geniet van hun goede service!

Bloemencenter Johannita - 9,22/10

De bloementjes buiten zetten nemen ze heel letterlijk bij Bloemencenter Johannita, want je kan sinds kort niet alleen in de winkel langs komen voor: kamerplanten, buitenplanten, snijbloemen, bloemstukken en bruisboeketten, maar ook op gesloten dagen en bloemetje kopen uit de afhaalautomaat. Bij Johannita zijn ze voorzien voor elke gelegenheid. Bekijk hun website eens om te zien met wat ze jou kunnen helpen!

Slagerij D’Haens – 9,29/10

4 Generaties lang voorziet Slagerij D’Haens de verste producten voor jou! Met hun huisgemaakte specialiteiten zoals: witte & zwarte trippen en boudin volgens traditionele recepten gemaakt. Bij hun ben je verzekerd van kwaliteitsvol vlees dat speciaal voor jou met zorg wordt geselecteerd. Tijdens de verschillende periodes voorzien ze seizoensgebonden artikelen zoals gourmet in de winter en in de zomer overheerlijk barbecuevlees. Bekijk hun assortiment hier en geniet van hun breed aanbod!

Anja’s Strijkdienst – 9,41/10

Anja kan jou helpen met strijken van je huishoudlijstje te halen. Doe je T-Shirt, rok, hemd, … binnen en krijg het binnen de 5 werkdagen gladgestreken terug. Zijn er nog lakens of kleding die nog op de was stapel liggen, geen zorgen die kan je bij Anja’s strijkdienst ook binnendoen. Ze wast en strijkt niet alleen maar ze verkoopt ook kwalitatieve poetsproducten die op de website kan bekijken voor als je het thuis zelf zou willen doen.

De Vriendelijkste Handelaar van Aalst met een score van 9,50/10 is Garage – Carrosserie Alain.

Garage – Carrosserie Alain – 9,50/10

Bij Garage Carrosserie Alain hebben ze al 80 jaar ervaring met verschillende automerken, met hun specialiteit in Opel. Je kan er terecht voor klein en groot herstel van je auto. Sinds 2022 is Garage Carrosserie Alain aangesloten aan Autorepar waardoor ze betere service en kwaliteit aan jou kunnen bieden. Met hun Kiwa Pro-Label zijn ze bevoegd om alle aspecten van schadeafhandeling te doen. Onderweg met panne, geen zorgen! Ze hebben hun eigen takeldienst die ook altijd voor u klaar staat!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Aalst"