Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Aarschot

Donderdag 23 mei 2024 13:37 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Aarschot.

Alle handelaars in Aarschot kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Aarschot. Heb jij een zaak in Aarschot en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Aarschot rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Aarschot mag noemen, je komt het hier te weten!

In totaal waren er 1363 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Het Kruidenhoekje – 9/10
Het Kruidenhoekje combineert de gezelligheid van een bakkerij met de functionaliteit van een krantenwinkel en postpunt, alles onder één dak. Hun assortiment biedt een ruime keuze aan vers brood, en voor de liefhebbers van beleg hebben ze een uitgebreide selectie aan charcuterie. Wil je even pauzeren voor de lunch? Geniet dan van een vers broodje of een warme soep. Bovendien kun je bij hun ook terecht voor het ontvangen van pakketjes, wat erg handig kan zijn als Het Kruidenhoekje dichter bij jou in de buurt is. Voor de spelers onder ons zijn er ook kansspelen beschikbaar. Elke ochtend is de winkel bovendien gevuld met de nieuwste kranten en magazines, zodat je nooit een nieuwtje mist. Het Kruidenhoekje is jouw dagelijkse halte voor zowel nieuws, post als versnaperingen.

Frituur Unikamp – 9,32/10
Bij frituur Unikamp kun je niet alleen genieten van de klassieke frituursnacks, maar ook van heerlijke huisbereide gerechten zoals stoofvlees, goulash en vol-au-vent. Het ruime aanbod aan frituursnacks, sauzen en burgers zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers te vinden is. Voor de kinderen is er een speciale kinderbox die de frietavond extra avontuurlijk maakt. Een groot pluspunt van frituur Unikamp is de uitgebreide parkeergelegenheid, waar zelfs bussen en vrachtwagens makkelijk kunnen parkeren. Dit maakt het een ideale stopplaats voor zowel individuele bezoekers als grotere groepen. Dus kom zeker eens langs en proef van hun huisbereide gerechten, gecombineerd met perfect gebakken frietjes.

Slagerij Lodts – 9,40/10
Lokale kwaliteitsslager Slagerij Lodts biedt een breed assortiment aan om al zijn klanten tevreden te stellen. Hier kun je terecht voor diverse vleessoorten zoals kip, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en nog veel meer. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan verschillende charcuterie, perfect voor liefhebbers van fijne vleeswaren. Ook verse slaatjes voor op de boterham behoren tot het aanbod. Bij speciale gelegenheden kun je altijd contact opnemen met Slagerij Lodts om de mogelijkheden te bespreken. Hun klantgerichte service en hoge kwaliteit maken van elke aankoop een aangename ervaring.

Textiel Van Der Borght – 9,43/10
Textiel Van Der Borght biedt een uitgebreid assortiment textielproducten aan, zodat je je kleerkast moeiteloos kunt aanvullen. In hun collectie vind je ondergoed, nachtkleding en diverse soorten bedlinnen van hoge kwaliteit. Als je niet zeker weet wat het beste bij je past, staan de ervaren medewerkers altijd voor je klaar. Met vier generaties aan kennis en expertise helpen zij je graag bij het maken van de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar comfort voor de nacht of luxe beddengoed, bij Textiel Van Der Borght ben je aan het juiste adres. Hun klantgerichte service en uitgebreide productkennis zorgen ervoor dat je altijd tevreden de winkel verlaat.

Deca Kleding – 9,44/10
Deca Kleding biedt een uitgebreide collectie aan casual herenkleding, formele kleding en trouwkostuums. Merken zoals Meyer, State of Art en Fynch Hatton zijn ruim vertegenwoordigd in hun assortiment. Of je nu op zoek bent naar sportieve outfits of stijlvolle kostuums, bij Deca Kleding kun je altijd rekenen op een perfecte pasvorm, want maatwerk wordt gratis aangeboden. Bovendien hebben ze een ruime collectie voor heren met een maatje meer, zodat iedereen iets passends kan vinden. Het professionele team van Deca Kleding staat altijd klaar om je te helpen, zodat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

’t Posthuys – 9,45/10
In het centrum van Aarschot kun je heerlijk tafelen en genieten van klassieke topgerechten zoals een sappig varkenshaasje of een verrukkelijk vispannetje. Ook voor een uitgebreid en overheerlijk ontbijt ben je hier aan het juiste adres. De zaak is sfeervol ingericht en beschikt over een gezellig terras achteraan, waar je in de zomermaanden kunt genieten van het zonnetje. Zowel voor ontbijt, lunch als diner biedt deze eetgelegenheid een aangename sfeer en smaakvolle gerechten! Voor meer info klik hier.

Fotografie Anja Symons – 9,68/10
Bij Anja Symons kun je terecht voor een breed scala aan fotografiediensten, waaronder huwelijksreportages, communiefoto’s, groepsfoto’s en pasfoto’s. Met meer dan 20 jaar ervaring straalt haar vakmanschap duidelijk door in elk aspect van haar werk. Anja Symons is niet alleen een bekwame fotograaf, maar ook een gepassioneerde fotografie leerkracht, waardoor ze altijd op de hoogte is van de nieuwste trends en technieken in de fotografie. Dankzij deze expertise past ze bij het maken van pasfoto’s altijd de nieuwste digitale verwerkingen toe, zodat deze altijd aan de juiste vereisten voldoen. Haar veelzijdigheid en toewijding maken haar de ideale keuze voor al je fotografiebehoeften.

De Vriendelijkste Handelaar van Aarschot met een score van 9,78/10 is Dagbladhandel Benny Janssens.

Meubelen Plu – 9,78/10
Meubelen Plu biedt een groot assortiment aan kwaliteitsmeubelen tegen eerlijke prijzen. Naast de ruime keuze aan standaard meubels, biedt Meubelen Plu ook maatwerk aan in hun eigen atelier. Met jouw plannen en ideeën kun je bij hen terecht, en zij zorgen ervoor dat jouw droomproject werkelijkheid wordt met de beste kwaliteitsproducten. Bovendien kun je je meubelen bij Meubelen Plu bestellen en gratis laten bewaren, totdat het jou uitkomt om ze te laten leveren. Hun uitstekende service maakt het winkelen bij Meubelen Plu een plezierige ervaring. Of je nu op zoek bent naar een specifieke meubeloplossing of gewoon het uitgebreide gamma wilt bekijken, je zult zeker vinden wat je zoekt.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Aarschot"