Openingsuren

Maandag 06/02 07:00 - 18:00
Dinsdag 07/02 07:00 - 18:00
Woensdag 01/02 07:00 - 18:00
Donderdag 02/02 07:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 Gesloten
Zaterdag 04/02 07:30 - 13:00
Zondag 05/02 07:30 - 13:00

Info

Welkom bij buurtwinkel Het Kruidenhoekje in Aarschot

Het Kruidenhoekje is gelegen op de Gijmelsesteenweg te Aarschot (Langdorp). Zij zijn een bakkerij, een krantenwinkel en een postpunt in één.

 

Bakkerij, ontbijtmanden

Bij Het Kruidenhoekje kan je terecht voor dagvers brood en ontbijtmanden. Zij hebben zoals het een echte bakkerij beaamt, een ruime keuze in broden. Zo heb je er het wit brood, grijs brood, volkoren brood, om er nog maar een paar te noemen. Wil je graag iemand speciaal verrassen met een heerlijk ontbijt, dan is Het Kruidenhoekje de plaats waar je moet zijn. Petra maakt de lekkerste ontbijtmanden die gevuld zijn met brood, croissants en beleg. 
 

Charcuterie, pralines

Niet alles voor brood, ook charcuterie is één van de vele producten die Het Kruidenhoekje jou te bieden heeft. Van hesp naar vleesbrood en van kip curry naar salami. Je kan het allemaal verkrijgen bij Petra in Aarschot. Ben je of ken je iemand die een echte zoetebek is, dan zijn er bij Het Kruidenhoekje lekkere pralines te koop. 
 

Belegde broodjes, verse soep

Voor de grotere honger heb je bij Het Kruidenhoekje een grote keuze aan belegde broodjes. Er is voor ieder wat wils, een broodje gezond, broodje smos, ... Ook de verse soep van Petra is alom bekend in Aarschot. Zij maakt de beste soepen waar je van zult smullen. 
 

Postpunt, kansspelen

Ben je op zoek naar een postpunt in jouw buurt die het afhalen en verzenden van jouw pakketten verzorgt? Het Kruidenhoekje is hét postpunt die je nodig hebt. Petra draagt de grootste zorg voor alle pakketten die bij haar toekomen. Is het jouw geluksdag vandaag, waag dan je kans bij één van de vele kansspelen bij Het Kruidenhoekje. 
 

Dagbladhandel

Voor je dagelijks leesvoer en wekelijkse magazines moet je bij het Kruidenhoekje zijn. Elke ochtend is de winkel voorzien van kranten, magazines, kruiswoordraadsels, stripverhalen en tijdschriften. Dankzij Het Kruidenhoekje ben je volledig mee met het laatste nieuws. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Het Kruidenhoekje een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Doe zo verder... 10 Review door: Mario
Zeer vriendelijk en lekker brood... 8,8 Review door: Paula
Goede bakkerij.... 10 Review door: Patricia
Super handige buurtwinkel waar j... 9,8 Review door: Nele
Deze handelaar is goed bezig... 8,8 Review door: Patrick
neen... 10 Review door: Jos