Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Keerbergen

Donderdag 23 mei 2024 16:41 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Keerbergen.

Alle handelaars in Keerbergen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Keerbergen.
Heb jij een zaak in Keerbergen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Keerbergen langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Keerbergen mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 544 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Van Oosterwyck Dranken bv-9.21/10
Dranken Van Oosterwyck in Keerbergen, actief sinds drie generaties, biedt een uitgebreid assortiment aan dranken, inclusief frisdranken en geschenkmanden. De drankencentrale is toegankelijk voor particulieren en beschikt over een ruime parkeergelegenheid met service tot aan uw auto. Of u nu een uniek biertje, een speciale wijn, of een sterke drank zoekt, u vindt het allemaal bij Van Oosterwyck. Voor een origineel cadeau bieden zij diverse opties zoals geschenkmanden en de mogelijkheid om zelf een bierkorf samen te stellen. Ze verzorgen ook leveringen aan huis, horeca, scholen, rusthuizen, en bedrijven, en verhuren tapmateriaal en koeling voor evenementen. Dranken Van Oosterwyck staat bekend om hun uitstekende klantenservice en heeft voor elk budget iets te bieden.

FCV bv-9.41/10
FCV uit Keerbergen is uw specialist in verwarming in Vlaams-Brabant, met uitgebreide expertise van installatie tot reparatie van centrale verwarming en vloerverwarming. Als gecertificeerd installateur van zonne-energiesystemen, biedt FCV duurzame oplossingen zoals zonnepanelen die zonlicht omzetten in energie voor verwarming en water. Deze systemen zijn een milieuvriendelijke keuze en bieden een rendabele investering die zichzelf terugbetaalt. Of u nu een nieuwbouwproject start, een renovatie plant, of onderhoud nodig heeft, FCV biedt professionele service voor alle soorten verwarmingssystemen. Ze hanteren ook warmtepompen, zonneboilers en andere hernieuwbare energieoplossingen. Voor elk project kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij deze warmtespecialist.

De Vriendelijkste Handelaar van Keerbergen met een score van 9.50 op 10 is Le Salon Hairdesigners geworden.


Le Salon Hairdesigners in Keerbergen biedt een unieke welzijnservaring, geleid door Anne, een topstyliste met meer dan 30 jaar ervaring. Zowel dames als heren kunnen op afspraak terecht voor diverse haarbehandelingen, zoals brushing, kleuren, en opsteekkapsels, waarbij een gepersonaliseerd en schitterend resultaat gegarandeerd is. Het salon staat bekend om zijn exclusieve service door een zorgvuldig geselecteerd team van enthousiaste specialisten. Jongeren onder de 20 jaar profiteren van exclusieve promoties, met prijzen variërend voor verschillende behandelingen. Voor heren zijn er opties voor zowel klassieke als moderne snitten. Le Salon Hairdesigners nodigt iedereen uit om te genieten van een top kapperservaring en exceptioneel klantenservice.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Keerbergen"