Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oudenaarde

Vrijdag 17 mei 2024 15:24 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Oudenaarde.

Alle handelaars in Oudenaarde kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief. 
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Oudenaarde. Heb jij een zaak in Oudenaarde en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Oudenaarde langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Oudenaarde mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1438 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Dierenarts Devos -  9.46/10

Dierenarts Devos in Oudenaarde heeft 20 jaar ervaring in dierenverzorging en welzijn voor kleine huisdieren en knaagdieren. Door voortdurende bijscholing biedt hij up-to-date zorg voor uw zieke konijn, kat, hond, of ander klein huisdier. Vaak kan een gezondheidsprobleem worden opgelost door aangepaste voeding, en Dierenarts Devos adviseert u hierover graag. Bij specifieke zorgvragen kunt u terecht in de praktijk of een huisbezoek aanvragen bij dringende situaties. Voor ernstige gezondheidsproblemen voert Dierenarts Devos ervaren operaties uit. Uw huisdier is altijd in goede handen bij Dierenarts Devos.

De Vriendelijkste Handelaar van Oudenaarde met een score van 9,25/10 is De Fruitboetiek geworden.
De Fruitboetiek in Oudenaarde is de bekende plek voor dagverse groenten en fruit. Deze winkel biedt seizoensgroenten, zoals aardappelen, tomaten en kolen, en een breed assortiment aan fruit, waaronder Jonagold-appels en Vlaams witloof. Ze zijn elke dag open en leveren aan bedrijven, horecazaken en particulieren. Voor een gezond geschenk kunt u een fruitmand bestellen, boordevol smaakvolle fruitsoorten. Ook specerijen en kruiden, zoals basilicum en tijm, zijn verkrijgbaar. Leveringen aan huis en op kantoor zijn mogelijk, en online bestellingen kunnen worden afgehaald in de winkel of op de parking.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Oudenaarde"