Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Putte

Vrijdag 17 mei 2024 14:01 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Putte.

Alle handelaars in Putte kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Putte. Heb jij een zaak in Putte en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Putte langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Putte mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 698 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Garage Meulders - 9.11/10
Garage Meulders in Putte is gespecialiseerd in Renault en Dacia. U kunt hier terecht voor de aankoop en het onderhoud van personen- en bedrijfswagens. De showroom biedt een breed aanbod van Renault- en Dacia-modellen, evenals uitleg over aankoop, financiering, en leasing. Bij herstelling van uw wagen biedt de garage vervangwagens aan scherpe prijzen, en er zijn minibusjes en bestelwagens te huur. De carrosserieafdeling voert herstellingen uit voor alle merken, met erkende reparaties voor verzekeringsmaatschappijen en vervangwagens tijdens herstellingen. Voor persoonlijke of praktische aanpassingen zijn er op maat gemaakte accessoires voor Renault en Dacia beschikbaar.

Multishop-9.32/10
Multishop op de Koningsbaan in Beerzel bij Putte is een dagbladhandel, postpunt en droogkuis. U kunt hier sportweddenschappen plaatsen via professionele betting monitors en deelnemen aan de Lotto. Multishop biedt postdiensten voor PostNL, DPD, Mondial Relay, Homerr, GLS en DHL. Daarnaast kunt u er kopieën maken, inktcartridges en papierwaren kopen, evenals voedingswaren, dranken, rookwaren, batterijen, simkaarten, schoolbenodigdheden en giftcards. Ook vindt u hier wenskaarten, Bongobonnen en geschenkmanden. Voor de droogkuis van delicate kledingstukken kunt u vertrouwen op de ervaring van Multishop om de kwaliteit van uw kledij te behouden.

Maalderij De Weerdt 9.41/10
Maalderij De Weerdt is sinds 1925 jouw speciaalzaak voor dierenvoeding, bakbenodigdheden en tuinproducten. Gelegen in de Meester Van der Borghtstraat te Putte, biedt de winkel een ruim aanbod aan hondenvoeding, paardenvoeders, kippeneten, meststoffen, sproeistoffen, en potgrond. Als grote aanvoerder van bakkerijproducten heeft de winkel een brede selectie van bloem, broodgranen, bakvormen, en andere bakbenodigdheden. Maalderij De Weerdt is ook een leverancier van Antargaz met huisleveringen mogelijk. De winkel biedt hoogwaardige paardenvoeding van merken zoals Cavalor en Pavo, die de gezondheid en prestaties van paarden optimaliseren. Dankzij de steun van trouwe klanten hoort Maalderij De Weerdt bij de top 5 van de Verkiezing Vriendelijkste Handelaar Putte

De Vriendelijkste Handelaar van Putte met een score van 9,66/10 is Esthetiek Engels geworden. 

Bij Esthetiek Engels in Putte kunt u terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen voor gelaat en lichaam. Zaakvoerster Peggy specialiseert zich in pedicure en huidverbeterende gelaatsbehandelingen, waardoor u zult stralen en zich als herboren voelt. Uw handen en voeten krijgen de beste zorg, met behandelingen voor nagels, eeltverwijdering, en Gelish nagels. Voor uw gezicht biedt Esthetiek Engels behandelingen voor celvernieuwing, huidverbetering, en anti-aging, evenals valse wimpers en semi-permanente make-up. Geniet van kuurbehandelingen met een infraroodcabine en sauna, ideaal voor mensen met fibromyalgie. Ontharingen worden aangeboden met hars of laser voor een definitieve oplossing, en er is een ruim assortiment aan verzorgingsproducten beschikbaar.

 

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Putte"