Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Zaventem

Dinsdag 4 juni 2024 14:24 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Zaventem.

Alle handelaars in Zaventem kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Zaventem.
Heb jij een zaak in Zaventem en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Zaventem rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Zaventem mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 479 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Restaurant Sava – 9,69/10
Geniet van de authentieke Slavische keuken bij restaurant Sava, waar hun gerechten de rijke culinaire tradities van de Slavische, Kroatische, Sloveense en Joegoslavische regio weerspiegelen. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke gelegenheid met vrienden en familie, hun warme, huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Naast hun smakelijke specialiteiten zoals speenvarken en Cevapcici, bieden ze zorgvuldig geselecteerde Franse en Kroatische wijnen die perfect bij hun gerechten passen. Bij Sava beleef je een onvergetelijke culinaire ervaring, omringd door gastvrijheid en gezelligheid.

De Vriendelijkste Handelaar van Zaventem met een score van 9,50/10 is Parfumerie Griet.

Beenhouwerij Luc bij Kelly en Jeff – 9,70/10
Welkom bij Beenhouwerij Luc in Zaventem, dé plek voor topkwaliteit vlees en klantvriendelijkheid sinds 1983. Gelegen aan de Mechelsesteenweg 185 in Sterrebeek, bieden Zij hebben een divers assortiment van Brasvar, Duroc, Limousin, Wagyu en hun eigen witblauw rundsvlees. Naast vlees hebben ze een selectie van 40 kazen, vers gemaakte slaatjes en bereide maaltijden. Organiseer je een barbecue of feest? Zij hebben dagelijks een ruime voorraad en nemen bestellingen aan via beenhouwerijluc@telenet.be. Bij Beenhouwerij Luc staat klanttevredenheid centraal, met een spaarprogramma voor extra voordelen. Kom langs en ervaar zelf de uitstekende service en kwaliteit!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be