Openingsuren

Maandag 21/06 08:30 - 18:00
Dinsdag 22/06 08:30 - 18:00
Woensdag 23/06 08:30 - 18:00
Donderdag 24/06 08:30 - 18:00
Vrijdag 25/06 08:30 - 18:00
Zaterdag 19/06 08:30 - 17:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Info

Voor een goed stuk vis, lekker en gezond, vers uit onze eigen Noordzee, moet u bij Vishandel Mercator in Oostende zijn! Uitbaters Franky en Carlo hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het bereiden van al het lekkers dat de zee te bieden heeft, en dat is ervaring die u proeft! 
 

Heerlijke vis en zeevruchten 

Al het heerlijks dat Vishandel Mercator aanbiedt is altijd vers en van de allerhoogste kwaliteit. Om te beginnen is er een breed gamma van minstens 15 verschillende soorten vis te verkrijgen. Vis is echter niet het enige lekkers dat de zee te bieden heeft! De handelaar is tevens gespecialiseerd in fruits de mer van alle soorten en in alle maten. Hieronder vallen onder meer oesters, krabbenpoten, bulots, reuzegarnalen, grijze garnalen, kreukels, langoustines en langoustinestaartjes. 
 

Bereide gerechten en gourmet/fondue

Naast losse zeeproducten om in een heerlijke maatlijd te verwerken, kan u ook gewoon volledige gerechten bij Vishandel Mercator zelf kopen! De voornaamste schotels zijn de kleine schotels, de schotel fruits de mer deluxe. Een van de koude schotels is te verkrijgen voor €20,00 en bevat tomaat-garnaal, gevuld ei, gepocheerde en gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte doornhaai, sprotfilet en langoustines; de andere kost €25,00 en bevat ook zalm met kruiden, gerookte haaibuikjes en gerookte rivierpaling. Ten slotte bevat de zeevruchtenschotel alle eerder vernoemde zeevruchten. Deze is verkrijgbaar voor €20 per stuk, maar voor een zeevruchtenschotel plus halve homard betaalt u €35. Ten slotte worden ook verscheidene schotels speciaal voor gourmet of fondue aangeboden. Voor de prijzen en samenstelling kijkt u best even op de website
 

Bestelling met gratis levering

In al hun jarenlange ervaring hebben Franky en Carlo wel geleerd hoe ze hun klanten in de watten moeten leggen, daarom kan u alle bestellingen gratis aan huis geleverd verwachten, ongeacht het uitgegeven bedrag! Deze dienst is altijd beschikbaar, zelfs tijdens de feestdagen. Zo kan u zich volledig focussen op het voorbereiden van al uw festiviteiten, zonder u druk te hoeven maken om het eten. 

Heeft u nog vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met Vishandel Mercator via het nummer
059/70 47 81. Wenst u graag eens zelf het aanbod te zien, maar heeft u niet de mogelijkheid langs te gaan bij de zaak? Dan kan u tal van foto's bekijken op de website, net als de inhoud van alle producten en alle prijzen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief