Dierenarts An Havet

Spreekuren

Maandag 27/01 Na afspraak
Dinsdag 28/01 Na afspraak
Woensdag 22/01 Na afspraak
Donderdag 23/01 Na afspraak
Vrijdag 24/01 Na afspraak
Zaterdag 25/01 Na afspraak
Zondag 26/01 Gesloten

Foto’s

Info

SITUERING

Dierenarts An Havet uit de Haasroodsestraat te Oud-Heverlee verwelkomt u hartelijk in haar praktijk.
Deze is gesitueerd in de nabijheid van het pittoreske Meerdaalwoud. Vooraan de praktijk is er een ruime parking voorzien, zodat ieder van u op een veilige manier kan uitstappen met uw huisdier.
 

OP AFSPRAAK

Om u een vlotte service te kunnen garanderen, werkt zij steeds op afspraak. Hierdoor wordt de wachttijd voor u en uw huisdier tot een minimum gereduceerd.
 

DIERENARTS MET EEN HART

U kan bij An Havet terecht voor alle zorgen van uw gezelschapsdier, maar ook duiven, kippen, schapen en geiten zijn welkom. De patiënten worden nauwlettend onderzocht en indien nodig wordt er meteen ter plaatse een bloedafname gedaan, waarvan u het resultaat meestal de dag zelf nog te horen krijgt. Ook een RX-opname of een echografisch onderzoek kan op het moment zelf worden uitgevoerd. Hierbij wordt u direct op de hoogte gebracht wordt van de al dan niet zichtbare problemen.
 

INGREPEN

Buiten de routine onderzoeken kan u hier ook terecht voor allerlei heelkundige ingrepen (sterilisatie/castratie, maagtorsie, blaasoperatie, detartratie, ...). Na de ingreep kan uw dier rustig ontwaken in de hospitalisatieruimte die uitgerust is met warmtelampen.
 

MEDICATIE

Verder beschikt deze dierenartsenpraktijk ook over een eigen geneesmiddelendepot waardoor zij de nodige medicatie onmiddellijk kunnen meegeven.
 

VOEDINGSDIEET

Heeft uw dier nood aan een aangepast voedingsdieet omwille van medische redenen?  Geen probleem! Hier helpen zij u graag mee verder door een uitgebreid gamma van ondermeer Hills, Sanimed en Royal Canin aan te bieden, zodat u en uw dier altijd geholpen kunnen worden.
 

Ligging en routebeschrijving