Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 GeslotenGesloten
Dinsdag 23/07 GeslotenGesloten
Woensdag 24/07 09:00 - 18:00
Donderdag 25/07 09:00 - 18:00
Vrijdag 26/07 08:00 - 18:00
Zaterdag 27/07 07:30 - 16:00
Zondag 21/07 GeslotenGesloten

Info

Voor een leuk kapsel volgens de regels van de kunst moet u bij De Ruyver Patrick zijn. Heren, dames en kinderen zijn hier allemaal van harte welkom. 

De Ruyver Patrick werkt met kwaliteitsproducten en heeft de nodige ervaring om u terug huiswaarts te sturen met een modieus & trendy kapsel! In de zaak word nu ook gewerkt met kleuren zonder ammoniak, dat is immers beter voor uw huid, uw haar én het milieu! Daarnaast is Patrick actief in snit, brushing- en opsteekcursussen... 

De Ruyver Patrick werkt met verschillende producten, waaronder Matrix, Nioxin en Eugene Perma:
 

Nioxin

Nioxin is zonder twijfel het absolute topmerk wanner het op hoofdhuidproducten tegen dunner wordend haar aankomt. Deze producten zijn ook bijzonder geschikt voor vrouwen na hun zwangerschap. Het verstevigt de haarwortel doordat de producten gemaakt zijn op basis van genezende kruiden en planten. Dit is ook de reden dat de Nioxinproducten zo ontzettend fris aanvoelen. 
 

Eugene Perma 

Dit merk voorziet heel wat uiteenlopende haarverzorgings- en stylingsproducten. Hieronder vallen kleuringen, maar ook tal van afwerkingsproducten zoasl lakken, mousses, gels, haarsprays... noem maar op! 
 

Matrix 

Hiervan kan u kleurproducten zonder ammoniak verwachten, maar ook tal van andere gezonde haarverzorgingsproducten. Hieronder vallen onder meer uiteenlopende verzorgingsproducten op basis van oliën, zonder parabenen en zonder siliconen. Deze bestaan in de vorm van een shampoo, conditioner, oliën en versteviger als extra verzorging. 

Intercoiffure De Ruyver Patrick verwacht u en garandeert dat u na de behandeling zult stralen als nooit tevoren! 

Ligging en routebeschrijving