Openingsuren

Maandag 21/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 15/06 13:00 - 20:00
Woensdag 16/06 13:00 - 18:00
Donderdag 17/06 13:00 - 18:00
Vrijdag 18/06 13:00 - 18:00
Zaterdag 19/06 10:00 - 16:00
Zondag 20/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Een goede nachtrust is essentieel om de dag goed in te zetten. Beter slapen betekent dan ook een betere gezondheid. Aksent Bed Collection, gevestigd in de Mechelbaan te Putte, biedt slaapcomfort op maat van iedere klant. U vindt hier een ruime keuze in matrassen, bedkaders, lattenbodems en bedlinnen.
 

Kwalitatieve bedden in alle soorten en maten

Wenst u te genieten van een gezonde en ontspannen nachtrust, dan moet u bij Aksent Bed Collection zijn, gelegen in het centrum van Putte. Dankzij het zeer uitgebreide aanbod in bedden, vindt u gegarandeerd een model waarin u zich helemaal thuis voelt. Van een eenvoudig eenpersoonsbed tot een kingsize bed om heerlijk in te vertoeven met uw partner. Binnen het assortiment vindt u ook twijfelaars, tweepersoonsbedden, hemelbedden, stapelbedden, hoogslapers, kinderbedjes en babybedjes en een wieg voor de allerkleinsten. Luxueuze waterbedden, luchtbedden en medische bedden maken het aanbod volledig.

Dankzij de uitgebreide service verkrijgt u niet enkel advies op maat in de winkel te Putte, maar levert Aksent Bed Collection uw aankopen ook over heel België.
 

Beddengoed / bedlinnen

Bij een nieuw bed hoort natuurlijk ook nieuw beddengoed. Of u nu graag zalig wegdroomt in satijn, of u inwikkelt in een superwarme flanellen laken: Aksent Bed Collection biedt een ruim aanbod bedlinnen aan. Strak, stijlvol en met verfijnde accenten.

De winkel in Putte biedt eveneens gepersonaliseerd bedlinnen van Mirabel Slabbinck. Initialen of de namen van uw kinderen, het kan allemaal. De ontwerpen zijn modern, hedendaags en bovenal tijdloos.
 

Raad en advies

Wenst u raad in verband met het vinden van de juiste matras of stijladvies voor in de slaapkamer? Twijfelt u tussen bepaalde modellen of hebt u vragen?

Aksent Bed Collection te Putte staat met plezier klaar om al uw vragen aangaande bedden, matrassen en toebehoren te beantwoorden!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief