Artistica Hairstudio & Skincare

Openingsuren

Maandag 06/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 07/12 08:30 - 19:00
Woensdag 08/12 08:30 - 19:00
Donderdag 09/12 08:30 - 19:00
Vrijdag 10/12 08:30 - 21:00
Zaterdag 04/12 07:30 - 17:00
Zondag 05/12 GeslotenGesloten

Info

Artistica Hairstudio & Skincare

Om uzelf eens grondig onder handen te laten nemen door een kapper of schoonheidsspecialiste bent u aan het juiste adres bij Artistica Hairstudio & Skincare!
 

Kapsalon voor dames en heren

Wie bij Artistica Hairstudio & Skincare binnenkomt, verlaat de zaak als een geheel nieuwe persoon. Zowel dames als heren kunnen vertrouwen op het professionele en enthousiaste kappersteam dat steeds weer iedere klant warm onthaalt en op een persoonlijke, aangepaste wijze behandelt. U kan rekenen op tal van behandelingen, van een simpele knipbeurt inclusief wassen van de haren, tot haarkleuringen, hairsnits, brushing, (ont)krullingen en opsteekkapsels voor uw bruilhoft. Dit is echter slechts een kleine greep uit het aanbod, dus voor een volledigere kijk op wat de kappers van Artistica Hairstudio & Skincare voor u kunnen betekenen komt u best even langs of neemt u contact op via het nummer 03/776 25 77.
 

Beautysalon

Is het tijd voor een ontspannende manicure, pedicure of wenkbrauwbehandeling? Kom langs bij Artistica Hairstudio & Skincare en straal als nooit tevoren! Ook het beautysalon is open voor zowel mannen als vrouwen, met voor ieder gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen. Na uw behandeling kan u zich nóg meer laten schitteren dankzij een professionele make-upbehandeling. Voor alle behandelingen, inclusief de kappersbehandelingen, wordt uitsluitend gewerkt met hoogstaande, milieuvriendelijke producten van Aveda.
 

Skincare, gezichtsverzorging en massage

Ten slotte zorgt het team ervaren verzorgers van Artistica Hairstudio & Skincare ook voor uw huid en gezicht. Geniet van een heerlijke massage, die u zich even goed laat voelen als dat u er zult uitzien na de behandeling, gevolgd door een intensieve huidverzorging. Deze kan bestaan uit ontharing, een speciale green science-behandeling, enbrightenment huidverzorging en enkele specifieke gezichtsbehandelingen met massages en Aveda-producten, die uw huid jeugdiger en levendiger zullen maken.
 
Heeft u nog vragen of bemerkingen, of wenst u te genieten van een uitgebreide behandeling bij Artistica Hairstudio & Skincare? Spring dan eens binnen of maak een afspraak via het nummer 03/776 25 77.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/