Artistica Hairstudio & Skincare

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Paasmaandag op 22/04
Pasen op 21/04
Maandag 22/04 Gesloten
Dinsdag 23/04 08:30 - 19:00
Woensdag 24/04 08:30 - 19:00
Donderdag 25/04 08:30 - 19:00
Vrijdag 26/04 08:30 - 21:00
Zaterdag 20/04 07:30 - 17:00
Zondag 21/04 Gesloten
Steeds na afspraak

Info

Om uzelf eens grondig onder handen te laten nemen door een kapper of schoonheidsspecialiste bent u aan het juiste adres bij Artistica Hairstudio & Skincare!
 

Kapsalon voor dames en heren

Wie bij Artistica Hairstudio & Skincare binnenkomt, verlaat de zaak als een geheel nieuwe persoon. Zowel dames als heren kunnen vertrouwen op het professionele en enthousiaste kappersteam dat steeds weer iedere klant warm onthaalt en op een persoonlijke, aangepaste wijze behandelt. U kan rekenen op tal van behandelingen, van een simpele knipbeurt inclusief wassen van de haren, tot haarkleuringen, hairsnits, brushing, (ont)krullingen en opsteekkapsels voor uw bruilhoft. Dit is echter slechts een kleine greep uit het aanbod, dus voor een volledigere kijk op wat de kappers van Artistica Hairstudio & Skincare voor u kunnen betekenen komt u best even langs of neemt u contact op via het nummer 03/776 25 77.
 

Beautysalon

Is het tijd voor een ontspannende manicure, pedicure of wenkbrauwbehandeling? Kom langs bij Artistica Hairstudio & Skincare en straal als nooit tevoren! Ook het beautysalon is open voor zowel mannen als vrouwen, met voor ieder gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen. Na uw behandeling kan u zich nóg meer laten schitteren dankzij een professionele make-upbehandeling. Voor alle behandelingen, inclusief de kappersbehandelingen, wordt uitsluitend gewerkt met hoogstaande, milieuvriendelijke producten van Aveda.
 

Skincare, gezichtsverzorging en massage

Ten slotte zorgt het team ervaren verzorgers van Artistica Hairstudio & Skincare ook voor uw huid en gezicht. Geniet van een heerlijke massage, die u zich even goed laat voelen als dat u er zult uitzien na de behandeling, gevolgd door een intensieve huidverzorging. Deze kan bestaan uit ontharing, een speciale green science-behandeling, enbrightenment huidverzorging en enkele specifieke gezichtsbehandelingen met massages en Aveda-producten, die uw huid jeugdiger en levendiger zullen maken.
 
Heeft u nog vragen of bemerkingen, of wenst u te genieten van een uitgebreide behandeling bij Artistica Hairstudio & Skincare? Spring dan eens binnen of maak een afspraak via het nummer 03/776 25 77.

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Nieuws & Promoties

ARTISTICA HAIRSTUDIO

APRIL = KLEURMAAND
Kom in Aril voor kleur , snit en brushing en ontvang een CADEAU van 18 euro !!
En ga mooi gekleurd de lente in !!
vermeld dit als je je afspraak maakt !!
niet in geld om te zetten en zolang de voorraad strekt

ARTISTICA HAIRSTUDIO

Een nieuwe kleur , een Keratine behandeling , een toffe nieuwe snit
bel voor een afspraakje en word verzorgd met de fantastische producten van Aveda
en krijg een leuke attentie

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Artistica Hairstudio & Skincare als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden