Openingsuren

Maandag 05/12 10:00 - 19:00
Dinsdag 06/12 10:00 - 19:00
Woensdag 07/12 10:00 - 19:00
Donderdag 08/12 10:00 - 19:00
Vrijdag 09/12 10:00 - 19:00
Zaterdag 10/12 10:00 - 19:00
Zondag 04/12 Gesloten

Info

Bij de Softwareshop te Sint-Niklaas
Vind je alles voor PC's en ook een groot aanbod aan snoep zonder gelatine, op zoek naar een origineel geschenk of cadeau, kom naar de winkel in de Plezantstraat te Sint-Niklaas gelegen tussen Waasmunster en Beveren in het Waasland. Een pakje te versturen is bij de Softwareshop mogelijk en het is ophaalpunt voor verschillende pakjesbezorgers zoals DHL, GLS en UPS. Er is een webshop voor de hobbyïst met een uitgebreide keuze. Specialist in Diamond Painting, puzzels , geschenkartikelen en merchandise artikelen van de grootste tv , game en  filmfiguren. Ook een origineel cadeau met graveren in hout kan je vinden Softwareshop nabij de markt en stadshuis te Sint-Niklaas nabij Zele en Lokeren. Mensen uit Stekene en Sint-Gillis-Waas zijn welkom om hun PC te assembleren of een Diamond Painting van hun eigen foto te laten maken.

Hardware
Notebooks en Desktops zijn te koop bij Softwareshop met een professioneel advies, je kan hier een PC assembleren op maat van jouw behoefte. Je kan langskomen in de winkel of rechtstreeks bestellen via de webshop. Ook een hersteldienst is aanwezig voor uiteenlopende problemen met je PC of notebook.

Nanas Candy Shop.
Alle snoep die te koop is, is zonder gelatine.halal In de winkel te Sint-Niklaas in de Plezantstraat niet ver van Temse kan je komen kiezen uit het uitgebreid aanbod of je online ook een bestelling plaatsen.

Geschenkartikelen
Alle geschenken kan je online terugvinden op deze link. De merchandise kan je bekijken in de winkel of via de webshop. Een groot aanbod aan geschenkartikelen is op voorraad bij Softwareshop te St Niklaas en op het onlineplatform.
Verdeler van Boles D'olor geurartikelen , huisparfums

Hobby
Speciaalzaak Diamond Painting en assecoires , grote keuze , Artibalti ,Wizardi , Diamond Dotz ,enz
Ook custom painting naar eigen foto
Schilderen op nummer
Zoek je een puzzel of heb je een hobby en je zoekt materialen dan zal je het vinden bij de Softwareshop/hobby nabij het station in de buurt van ?.............. of via leuke hobby.

Laser graveren
Dit gebeurd met hout en je kan hier originele relatiegeschenken, promomateriaal en als verjaardagscadeau laten maken op jouw maat en naar jouw behoefte. Ga snel kijken wat er allemaal mogelijk is op https://www.swslasergraveren.be/

Ophaal en leverpunt voor pakjes
UPS; GLS; DHLExpress; Post NL; Mondial Relay; Homerr en Budbee

Ook voor betaalkaarten van Proximus, Orange, Base, Scarlet, Paysafe, Ukash, Ticket Surf, Mobile World, Mobisud, Ortel, Apple, Google Play, Amazone, Bol, Orange, IDT, Lycamobile, Top it Up, Microsoft, Sony, Nintendo, Netflix en nog enkele anderen kan je kopen bij Softwareshop in de Plezantstraat.

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Softwareshop

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Prijzen Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Softwareshop een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

goede servies goed behulpzaam... 8,5 Review door: Rita
Altijd zeer vriendelijk en steed... 9,5 Review door: Filip
Goed da je het doet... 10 Review door: Ellen
Altijd bereid om te helpen met k... 10 Review door: Heleen
Supervriendelijke mensen 👌🏼... 10 Review door: Najat
Zeer goede zaak houden zo jullie... 10 Review door: Cindy