Woonidee Paul & Zoon bv

Openingsuren

Maandag 29/11 07:30 - 18:00
Dinsdag 30/11 07:30 - 18:00
Woensdag 01/12 07:30 - 18:00
Donderdag 02/12 07:30 - 18:00
Vrijdag 03/12 07:30 - 18:00
Zaterdag 04/12 07:30 - 18:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Bij Woonidee Paul & Zoon uit Sint-Niklaas kan u terecht voor al uw interieurinrichting en schrijnwerk.
Zowel particulieren als bedrijven en architecten verkrijgen hier een oplossing op maat.
 

Dressings en ingemaakte kasten

Wie droomt nu niet van een dressing of garderobekast om in te lopen, zoals de sterren dat doen? Een dressing biedt overzicht en is gebruiksvriendelijk om uw kledij in op te bergen. Of wenst u eerder een ingemaakte kast? U kan bij de specialist te Sint-Niklaas terecht voor ingemaakte kasten om uw living, slaapkamer, bureel enzoverder stijlvol in te richten en de ruimte zo optimaal mogelijk te benuttigen. Alles wordt in eigen atelier op maat vervaardigd, van klassiek stijlen over hedendaags tot design.
 

Keukens

Woonidee Paul & Zoon maakt keukens voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Hier krijgt u geen standaardkeuken uit een boekje, maar maatkeukens die precies passen in uw ruimte, hoe groot of hoe klein die ook is. Alles wordt opgemeten ter plaatse en daarna vervaardigd volgens uw wensen en smaak. Tot slot wordt uw keuken vakkundig in uw woning of bedrijf geplaatst.
 

Slaapkamers en kinderkamers

De vakman uit Sint-Niklaas staat de klant bij van initieel ontwerp tot en met de afwerkingsfase van slaap- en kinderkamers. Het bedrijf is specialist in dressings en ingemaakte kasten om deze ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Daarnaast zorgen ze ook voor laminaat of parket als vloerbekleding om de ruimte gezellig aan te kleden.
 

Designmeubelen

Bij een mooi interieur horen vaak aangepaste design meubelen om het geheel volledig af te maken. Woonidee Paul & Zoon maakt voor u designmeubelen op maat volgens uw specifieke wensen. Alles is mogelijk: tafels, stoelen, kasten, meubelen voor horeca of bureaus, bibliotheekwanden en meer.

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/