Openingsuren

Maandag 26/08 Na afspraak
Dinsdag 27/08 Na afspraak
Woensdag 28/08 Na afspraak
Donderdag 29/08 Na afspraak
Vrijdag 23/08 Na afspraak
Zaterdag 24/08 Na afspraak
Zondag 25/08 Gesloten

Foto’s

Info

Haar in zicht

Sommigen nemen er vrede mee, maar voor de meeste mensen is het plotse verlies van hoofdhaar een ware kwelling. Waar je op oude foto’s steeds schitterde met een weelderige haardos, heeft de leeftijd, stress, een slecht eetpatroon of ziekte nu een negatief effect op je hoofdhaar. Veelvoudige haaruitval, kale plekjes, steeds groter wordende inhammen of algemene uitdunning van je haar tasten je zelfvertrouwen en persoonlijkheid aan.
 
Haar In Zicht is de medische haarkliniek in uw regio, gelegen op de Schoterweg in Tessenderlo. Ze staat patiënten met haarklachten graag bij met een nieuwe therapeutische behandeling om haaruitval tegen te gaan en natuurlijke haargroei opnieuw te bevorderen.
 

PRP

Dankzij PRP, een revolutionaire nieuwe behandeling, kunt u uw haar terug vitaal en volumineus maken.
PRP, voluit Platelet Rich Plasma (plasma rijk aan bloedplaatjes), is een techniek waarbij het plasma en de bloedplaatjes gescheiden worden van de andere bloedcellen om vervolgens onder de hoofdhuid geïnjecteerd te worden. Deze behandeling wordt al jarenlang toegepast bij spierontstekingen zoals een tenniselleboog. Het aangetaste weefsel gaat zichzelf vernieuwen en versterken. Onder je hoofdhuid worden de haarfollikels gestimuleerd om nieuwe haren aan te maken en worden de bestaande haren verstevigd en versterkt.
 
Het resultaat is een boost van je hoofdhaar en groei van nieuwe haren. Je bestaande haar wordt dikker en de kalende gebieden worden hierdoor kleiner. Zo krijg je terug het kapsel dat je altijd al gewend bent geweest.
 
Bovendien komt er geen chirurgie aan te pas en merk je bijna niet dat je een behandeling ondergaan hebt. Vervelende vragen of opmerkingen uit je directe omgeving kun je dus zo goed als uitsluiten.
 

Verloop van een behandeling

Een erkende arts stelt bij de patiënt de diagnose van problematisch haarverlies en verwijst enkel geschikte patiënten door voor een therapeutische behandeling. Er wordt bloed afgenomen (niet meer dan bij de huisarts) en hierna wordt het plaatjesrijke plasma of PRP gescheiden van de rest van het bloed. Met behulp van fijne naaldjes wordt het PRP in je hoofdhuid geïnjecteerd door een hiervoor opgeleide specialist.
 
Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en voor een duidelijk effect zijn er slechts 3 behandelingen nodig, met steeds 4 tot 8 weken tussentijd. Extra behandelingen zijn mogelijk om het haar nog meer volume te geven. Daarna is een jaarlijkse onderhoudsbeurt voldoende om je haardos te behouden en verdere haaruitval te voorkomen.
 

Resultaat

Na de behandeling is het drie tot zes maanden wachten voordat het resultaat zich kenbaar maakt. Een versterkte natuurlijke groei van de haarzakjes op je hoofdhuid en een gunstig evoluerende haargroei is het resultaat waar Haar In Zicht samen met hun patiënten naar streeft.
 

Meer weten?

Neem dan gauw contact op voor een vrijblijvende afspraak en samen met jou gaat deze specialist in haartechnieken een deskundig antwoord geven op al je vragen of bemerkingen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews