Hengelsport Rudy

Openingsuren

Maandag 08/06 GeslotenGesloten
Dinsdag 09/06 Gesloten
Woensdag 10/06 Gesloten
Donderdag 11/06 09:00 - 17:00
Vrijdag 05/06 09:00 - 17:00
Zaterdag 06/06 08:00 - 16:00
Zondag 07/06 Gesloten

Foto’s

Info

De schoonheid en de charme van open water weet en de vissen die hierdoor hun weg maakt dat heel wat mensen gebeten zijn door de vissport. Bij deze hobby komt natuurlijk heel wat materiaal kijken. Dit vindt u in de visserszaak te Tielt-Winge. Bij Hengelsport Rudy vindt u een zeer uitgebreide keuze voor de visser, van algemeen hengelmateriaal tot materiaal specifiek voor karper, van visvoeders tot vishaken. Hengelsport Rudy te Tielt-Winge heeft het allemaal. Weet u niet meteen wat u nodig hebt of waarvoor een bepaald product dient? Dankzij het advies van Rudy bent u zeker dat u geen miskoop doet. Ga gerust vrijblijvend een kijkje nemen in de winkel en ontdek het uitgebreide assortiment voor de visser.
 

Vismateriaal

In de hengelsportwinkel te Tielt-Winge vindt iedere liefhebber van hengelsport precies wat hij of zij nodig heeft en wordt u goed geholpen en begeleid in het maken van de juiste keuze inzake vismaterialen.
In het aanbod vismateriaal bij Hengelsport Rudy vindt u onder meer vaste hengels, vishaken, vislijnen, vismolens en visvoeders.
Om u te beschermen tegen de zon of de regen kan u hier ook visparaplu's kopen, alsook zitmanden waar u echt alles in kan opbergen, zodat u zo comfortabel mogelijk kan vissen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief