Naturel

Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

 

Van verpleegkundige naar beautydeskundige! Cindy Raemaekers waagde de stap en opende in 2008 Naturel huidzorg in Tienen. In ons schoonheidsinstituut wordt vooral nadruk gelegd op resultaatgerichte huidverbetering en huidverzorging!

 

De gelaatsbehandelingen gebeuren na een grondige huidanalyse met de producten van DermaQuest en dermalogica. De cosmeceuticals met torenhoge peptide-concentraties uit Amerika behoren tot het absolute topsegment en zijn zowel geschikt voor vrouwen als mannen. Ze bevatten geen minerale oliën, parabenen, parfums en zijn dierproefvrij!

 

Voor nog meer resultaat thuis kan je ze in combinatie met het Micro needling therapie Derma Roller gebruiken. Zo kunnen uw producten tot 200 keer meer indringen in de huid. Resultaat verzekerd!

DermaQuest biedt ook zeer innovatieve peelingbehandelingen voor huidverbetering.

 

Nog meer resultaat verzekerd met de dermatologische lichttherapie van Omnilux Revive Medical. Dit is een revolutionaire methode om huidveroudering, en tal van andere huidproblemen, zeer diepgaand en vooral langdurig tegen te gaan! Deze kracht van zuiver rood licht is een 100% natuurlijke methode om de huid jonger, gaver en vitaler te maken.

 

Micro-dermabrasie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar onderdeel van de moderne huidverzorging. De procedure is snel, pijnloos en het resultaat is echt zichtbaar. Met behulp van fijne kristallen van medische kwaliteit wordt de bovenste 'dode' laag van uw huid verwijderd. De nieuwe 'levende' huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond.

 

Dus maakt u zich zorgen over uw huid en weet u niet goed waar naartoe? Bel of mail ons voor een afspraak! 016 890 300 - www.naturel-online.be of info@naturel-online.be

 

 


 

 

Ligging en routebeschrijving