Atelier Night Light

Openingsuren

Maandag 30/03 Na afspraak
Dinsdag 31/03 10:00 - 18:00
Woensdag 01/04 10:00 - 18:00
Donderdag 02/04 10:00 - 18:00
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 10:00 - 18:00
Zondag 05/04 Gesloten

Foto’s

Info

Atelier Night Light

Atelier Night Light, gelegen te Tienen, is een unieke zaak die gespecialiseerd is in de restauratie, onderhoud en maatwerk van kroonluchters en andere verlichtingen. Zelden zal je iemand vinden die zo gepassioneerd is door zijn werk als de 2 jonge zaakvoerders van Atelier Night Light. Wanneer deze 2 ambachtsmannen hun vaardigheden verenigen, ontstaat creativiteit. Je vind verschillende van hun realisaties terug op deze webpagina en op de website van Atelier Night Light. 
 

Restauratie van antieke kroonluchters of vintage verlichting

Is uw kroonluchter of vintage verlichting toe aan een restauratie? Geen probleem! Atelier Night Light zorgt er voor dat het metaal gereinigd en beschermd wordt. Onderdelen die kapot zijn worden opnieuw gelast met zilver solduur. Kleine, bronzen onderdelen worden gereproduceerd en ontbrekende stukken worden vervangen door onderdelen waarover ze beschikken in hun uitgebreide collectie. Verder wordt de elektrische bekabeling en de fittingen vervangen en worden de kristallen gereinigd en teruggehangen zoals het hoort.
 

Onderhoud, verhuis en plaatsing van uw kroonluchter

Zowel voor het onderhoud, poetsen als het veilig installeren van uw kroonluchter kan u blind vertrouwen op de expertise van Atelier Night Light. Ook het transport van de luchters gebeurt met veel zorg en respect.
 

Unieke creaties en maatwerk

De collectie lampen die in het atelier worden ontworpen zijn stuk voor stuk uniek en worden vaak vanuit bestaande voorwerpen ontworpen. De lampen worden zo gecre?erd door verschillende stijlen te combineren van klassiek art deco tot mid-century en vintage invloeden. Dit zorgt ervoor dat de verschillende collecties een eclectisch geheel vormen. Vanzelfsprekend wordt bij elke creatie rekening gehouden met uw wensen, de functie van de verlichting en het toekomstig interieur.
 

Decoratief advies voor uw interieur

Het is vaak niet makkelijk om de juiste verlichting te kiezen die zal passen bij uw interieur. Daarom kan u rekenen op het professionele advies van Atelier Night Light. Zij luisteren aandachtig naar uw wensen en verlangens en komen zelfs tot bij u om hun persoonlijke collectie te presenteren. Ook kan u een beroep doen op de decoratieve elementen die zorgvuldig zijn uitgekozen zoals o.a. Stoffen, sierkettingen, kaarsen, de juiste lampen, kleurkabel, lampenkappen op maat, enz. In de showroom kan u ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan decoratieve objecten zoals vazen, spiegels, meubeltjes, beelden, zetels,... Bovendien zijn deze objecten pure, antieke en unieke stukken!
 

Sokkelen van voorwerpen

Om het, al dan niet aangekochte voorwerp zo mooi mogelijk te kunnen presenteren, zorgt Atelier Night Light ook voor het sokkelen van deze objecten. De sokkel wordt dan ook in alle materialen vervaardigd zoals o.a. In hout, messing, marmer, plexiglas, glas, ijzer... Bovendien worden de sokkels met veel zorg met vilt onderaan afgewerkt.

Benieuwd naar beelden van onze realisaties? Ga dan zeker ook eens een kijkje nemen op onze Facebookpagina en Instagram.

 

 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief