Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 14/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 15/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

The beauty garage

The beauty garage  in Torhout is een klein, gezellig en  betaalbaar schoonheidsinstituut met diverse behandelingen voor het gelaat, lichaam, handen en voeten.
 

Huidverstrakking

Wilt u een strakkere huid, vermindering van rimpels, een voller en jeugdiger voorkomen, verminderde cellulitis en strakkere contouren? The beauty garage voert behandelingen uit met de Venus Swan. Dit toestel wordt gebruikt om rimpels te behandelen, de huid te verstrakken, cellulitis te verminderen, evenals lokale vetophopingen. De zones van het lichaam die behandeld kunnen worden zijn het gelaat, de hals en ook het volledige lichaam.

Massages

Bij The beauty garage in Torhout kan u allerlei massages verkrijgen. Heeft u nood aan ontspanning? Dan kan u de relaxerende hoofdhuid, nek- en schoudermassage vast en zeker appreciëren. Ook een rug massage en volledige lichaamsmassage doen wonderen voor uw stress.

Verder is ook een gelaatsmassage mogelijk, net als een beenmassage, voetmassage of een hand- en armmassage. 

Gezicht

Bij  The beauty garage kan u genieten van een uitgebreide gelaatsverzorging. Deze omvat een reiniging van het gelaat, aromakompres, peeling, epilatie van de wenkbrauwen, relaxerende gelaatsmassage, ontspannende massage van nek-schouders-decolleté en een dagcrème aangepast aan uw huid.

Naast de verzorging van uw huid kan u ook bij The beauty garage terecht voor maquillage. Zo wordt hier op professionele wijze dag- of avondmake-up aangebracht, net als bruidsmake-up. Verven van wimpers en wenkbrauwen is eveneens mogelijk.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Ik hoop dat ik in 2021 terug mag... 10 Review door: Fernand
Veel succes in 2021!!rn... 10 Review door: Heidi
Valerie, zeer goed bezig!!! Doe... 10 Review door: Marc
Bedankt voor de goede service Va... 9,6 Review door: Angeline
Goed bezig..Doe zo verder !... 10 Review door: Christine
fijne feestdagen !... 10 Review door: Isabel